Da li "najnebitnija Kardašijanka" prvi put u životu izgleda bolje od Kim? O ovim fotkama bruji svet

Kim Kardašijan uslikana u Malibuu sa sestrom Kloi, za koju kažu da sada izgleda mnogo bolje od nje

  • 1
Kim Kardashian, Kim Kardašijan Kim Kardašijan; Foto: Tanjug/AP

Američka starleta Kim Kardašijan (40) je za vikend uslikana sa svojom mlađom sestrom Kloi Kardašijan (36) u Malibuu, Kaliforniji, a svi su komentarisali njenu nerealnu zadnjicu.

Naime, Kim prilikom posete prijateljici uslikana u "Guči" kožnim pantalonama sa zmijskim printom koje koštaju 3.500 dolara i koje je iskombinovala sa bež bodijem i sivim štiklama u špic.

Na licu je nosila bež zaštitnu masku za lice, dok je na očima imala braon naočare za sunce, a dugu kosu je pustila niz leđa. Svi su gledali u njenu nesrazmernu guzu i kukove, a nikome nije jasno šta je tačno uradila kako bi imala figuru "peščanog sata".

Kim je i u mladosti bila seksi dama sa oblinama, ali nije imala toliko veliku razliku između struka i kukova, pa mnogi nagađaju da je ubrizgavala salo u zadnjicu i bokove.

Njena sestra Kloi je ovom prilikom bila u veoma seksi izdanju. Nosila je crne helanke, crni topić, dok je oko struka nosila crnu kožnu jaknu, a u ruci kožnu tašnu. Obula je visoke štikle i kosu vezala u visoki rep, a fanovi kažu da ona sada izgleda mnogo bolje od sestre Kim.

Kloi posle dužeg vremena nije više okarakterisana kao "debela" sestra Kardašijan, već je napornim treninzima doterala svoju liniju u red, a mnogi kažu da je plastičnim operacijama izmenila čitavo lice.

U prošlosti Kloi je često ismevana da je "ružna sestra" i pričalo se da nije ćerka Roberta Kardašijana, koji je Kortnin i Kimin otac.

Slavne sestre su viđene u vreme kada Holivudom kruže tračevi da Kim i njen suprug Kanje Vest (43) više ne žive zajedno. Oni su navodno i dalje u braku, ali žive mnogo razdvojenijim načinom života.

- Kim ima posao i projekte koji su joj bitni, a Kanje ima njegove poslove - rekao je izvor blizak njima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinka Simonović

    15. decembar 2020 | 19:55

    Okruglo ima 80 kg, ubeđena sam u to. Ja kad sam jednom imala 80kg baš ovako debelo sam izgledala 😁😁😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA