"Njen prvi sneg...": Neodoljiva slika jedne od najpoželjnijih žena na svetu sa tek rođenom ćerkom

Usledili su brojni komentari, najviše od strane žena koje su se raznežile na ovaj prizor novopečene mame i njene naslednice

  • 0
Gigi Hadid Điđi Hadid / Foto: Profimedia

"Njen prvi sneg", reči su kojima je Điđi Hadid (25) opisala fotografiju na kojoj pozira sa svojom naslednicom u kolicima, a kojom je potpuno oduševila sve koji je prate.

Usledili su brojni komentari, najviše od strane žena koje su se raznežile na ovaj prizor novopečene mame i njene naslednice.

Podsetimo, Điđi i njen partner Zejn Malik u drugoj polovini septembra 2020. postali su roditelji.

Naša devojčica je stigla, zdrava i lepa. Da pokušam da vam opišem kako se trenutno osećam bila bi nemoguća misija. Ljubav koju osećam prema ovom malom ljudskom biću je veća od granice mog razumevanja. Zahvalan sam što ću te upoznati, ponosan sam što ću te zvati svojom ćerkom i srećan sam zbog zajedničkog života koji ćemo imati - napisao je tada ponosni tata na svom Instgramu.

Podsetimo, manekenka je bila trudna za vreme pandemije korona virusa, pa se izolovala na porodičnoj farmi u Pensilvaniji, kako bi održala svoju trudnoću bezbednom.

Ona i Zejn su se sklonili iz grada kako bi zaštitili Điđi od izloženosti gužvi i virusu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA