Njima su silni milioni poslužili za to da od seks-simbola dođu do toga da ih nazivaju nakazama

Ove poznate ličnosti su potrošile milione da se ulepšaju ili podmlade, a postigli su upravo suprotno

  • 1
Donatela Versaće, Miki Rurk, Džoslin Vajldenštajn, La Toja Džekson Foto: Profimedia/Newscom, Profimedia, Profimedia/rom-images / Splash

Mnoge poznate holivudske ličnosti su bili seks simboli u mladosti, a kada su ostarili podvrgli su se brojnim estetskim operacijama kako bi se podmladili ili ulepšali, no neki od njih su doživeli katastrofalan rezultat.

Donatela Versaće, Miki Rurk, La Toja Džekson, Džoslin Vajldenštajn i Skota Tompsona su samo neki od slavnih ličnosti  koje mnogi ljudi nazivaju nakazama, no oni se ipak dopadaju sami sebi i ne žale zbog brojnih operacija.

Ovo su ličnosti koje su dovele sebe do neprepoznatljivosti.

Džoslin Vajldenštajn

"Žena mačka" kako je mnogi zovu, potrošila je 4.000.000 dolara da bi upropastila svoje lice, a iza svega stoji tužna priča.

Ona je s operacijama počela sredinom devedesetih godina kada je bila u braku sa milijarderom Alekom N. Vajldenštajnom, koji je bio opsednut velikim mačkama, pa je ona rešila da se pretvori u jednu.

Ona se godinama plašila da je muž ne ostavi, pa je želela da mu ispuni sve želje, no njen brak je ipak propao kada ga je uhvatila u krevetu sa 19-godišnjom devojkom.

Džoslin je nakon razvoda bila bogatija za milijardu i po dolara, a šuška se da je to bio veoma buran razvod.

Ona se podvrgla zatezanju lica najmanje sedam puta, drastičnoj rekonstrukciji očiju i punjenju usana, obraza i brade kolagenom, a fanovi kažu da sada izgleda "kao da su je izujedale ose".

- Kada se pogledam u ogledalo, sebi sam prelepa. Imam lice kakvo sam htela - izjavila je u jednom intervjuu.

Donatela Versaće

Slavna Donatela se devedesetih godina podvrgnula brojnim estetskim operacijama, pa je postala jedna od glavnih loših primera u svetu.

Ona je smanjila nos, povećala usne, a zbog čestog korišćenja lasera na koži lica i ubrizgavanja botoksa, sada joj lice izgleda kao da je spaljeno, pa je stekla nadimak "kraljice plastičnih operacija".

La Toja Džekson

Sestra preminulog "kralja popa" Majkla Džeksona je odavno preterala sa menjanjem svog izgleda, pa je od nekadašnje prirodne lepotice sada postala nakaza u očima drugih ljudi.

Ona ima neprirodno mali i špicast nos, veoma naglašene obraze i veoma zategnuto lice za svoje godine. Podigla je kapke i uradila brojne druge zahvate, pa je sada skoro neprepoznatljiva.

Miki Rurk

Za ovom holivudskom zvezdom žene su nekada sekle vene, a danas izgleda kao "ispuvana vreća" kažu fanovi.

Glumac je u 40-im godinama počeo da odlazi na estetske operacije, jer mu se lice deformisalo zbog boksa, a rezultati tih operacija nisu dobri.

On je preterao sa botoksom, podigao je kapke, naglasio jagodice, presadio kosu, a fanovi kažu da izgleda kao neka baba, no uprkos uništenom izgledu on je i dalje jedan od najtraženijih glumaca, pa ga možete videti i u najnovijim filmovima.

Skot "Carrot Top" Tompson

Komičar Tompson je još jedan loš primer kako ne treba preterati sa estetskim zahvatima jer je podigao obrve, povećao usne, laserom uklonio pegice i preteranim botoksom "ispeglao" sve bore i promenio svoje crte lica. Šuška se i da preterano upotrebljava steroide, a mnogi kažu da izgleda kao lik iz filma"Hell Boy" i ne mogu da veruju da se toliko upropastio i da liči na nakazu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA