≫ 

Majli je shvatila da je uspela u poslu onog trenutka kad je razbesnela Šer: I danas se priča o tome

- Iznervirala sam Šer - uspela sam u poslu - rekla je Majli u jednom intervjuu

  • 0
Majli Sajrus Majli Sajrus; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka pevačica Majli Sajrus (28) kaže da je pevačica Šer bila ljuta na nju 2013. godine i da je ona tada znala da je zaista uspela u svetu šoubiznisa.

Naime, bivša Diznijeva zvezda, koja je nominovana za Gremija kaže da je trenutak kada je znala da je zaista uspela u šou biznisu bilo kada je uspela da naljuti pevačicu Šer pre 7 godina.

74-godišnja pop ikona je tada govorila protiv 27-godišnje pevačic kada je nastupila na "MTV VMA" dodeli muzičkih nagrada i kada je na nastupu tverkovala, plazila se i glupirala.

- Bilo je baš loše - rekla je tada Šer stranim medijima.

- Nisam staromodna, ali mogla je samo da izađe gola, dobro otpeva i ja bih rekla "bravo devojko". Jednostavno nije bilo izvedeno dobro - rekla je tada Šer.

- Ne zna da pleše, telo joj je užasno izgledalo, pesma nije bila dovoljno dobra i, devojko, nemoj da se plaziš sve vreme - rekla je tada Šer.

Majli se posle 7 godina osvrnula na tu situaciju i rekla:

- Broj ljudi koji je pričao sr*nja o meni i mojoj muzici je bio veliki, čak me i Šer popljuvala na Tviteru - rekla je ona.

- Ali tada sam pomislila "vau pa ja sam zaista uspela". Bila sam u fazonu "Šer zanima šta ja radim". Ona je bila ljuta što sam se plezila sve vreme i pomislila sam "iznervirala sam Šer - uspela sam u poslu" - rekla je mlada pevačica koja je sve kritike hrabro podnela.

Video: Lijam Hemsvort je na originalan način otkrio istinu o njegovoj vezi sa Majli Sajrus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA