7 spavaćih soba, 10 kupatila, gostinjska kuća, pogled na okean: Stalone kupio vilu od 28 miliona €

Staloneu su sada komšije Donald i Melanija Tramp

  • 9
Silvester Stalone

Foto: Instagram/officialslystallone

Holivudski glumac Silvester Stalone (74) ne štedi ni tokom pandemije korona virusa, pa je deo bogatsva potrošio na imanje na Floridi, za koje je iskreširao paprenu sumu novca.

Stalone je kupio vilu tik do mora, a platio ju je oko 28,8 miliona evra. Luksuzna vila dizajnirana je tako da je okrenuta prema moru i zaštićena od neželjenih pogleda.

Veličine je 1.230 kvadratnih metara i u njoj se nalazi sedam spavaćih soba, deset kupatila, brojne prostorije za druženje, a nezaobilazan je i pogled koji se pruža na okean.

Osim vile na imanju postoji i kuća za goste koja je odmah pored bazena. U vili će glumac živeti sa suprugom Dženifer Flavin (52), ćerkama Sistin (22), Sofijom (24) i Skarlet (18).

Inače, Stalone je početkom godine prodao kuću u Kaliforniji za 2 miliona evra, što je skoro duplo manje nego ju je prvotno platio. Hteo ju je prodati za više, ali nije bilo kupaca sve dok nije smanjio cenu. Tada su mu susjedi bili Kanje Vest, Kim Kardašijan, Kajli Džener.

Video: Počeo je kao bodibilder sa 16 godina: Draško Anđić je srpski Švarceneger

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    20. decembar 2020 | 17:53

    Gledam na televiziji emisiju iz kuće Ljube Aličića.....kao da se javlja direktno iz piramide nekog Faraona.......ne može se gledati od sjaja i blještavila

  • Milenko

    20. decembar 2020 | 17:30

    10 kupatila? Svašta.

  • Pera kojot

    20. decembar 2020 | 18:30

    Snobovi 21 veka, njih par imaju vise nego citavo covecanstvo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA