≫ 

Bela Hadid na +3 stepena Celzijusovih ležala u topiću na snegu

Bivši Viktorijin anđeo ne odustaje od letnje odeće čak ni na +3 stepena Celzijusovih u hladnom Njujorku

  • 1
Bela Hadid Bela Hadid; Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka Bela Hadid (24) ne odustaje od kratkih majica i topića čak ni kada su temperature u Njujorku blizu minusa.

Naime, mnogi obožavatelji će se smrznuti samo kada vide ove fotografije na kojima slavna manekenka leži u snegu u kratkoj majici u kojoj joj se vidi go stomak.

Lepotica je izašla na prvi sneg u Njujorku samo u topiću i tankoj jaknici, pa je pozirala kao da joj nije hladno i da uživa tako golišava na +3 stepena Celzijusovih.

- Treći dan snega. Nakon posla - napisala je manekenka uz objavu na kojoj leži u snegu, a svi gledaju u njen avršeno ravan stomak.

Nije poznato da li je ona zaista tako šetala ulicama Njujorka od posla do kuće ili je izašla da se fotografiše samo za Instagram, pa onda brzo pobegla u kuću.

Na ovim objavama je prikupila više od 2 miliona lajkova, dok je na društvenoj mreži Instagram prati 36, 5 miliona obožavatelja.

"Obuci se", "Lepa si, ali prehledićeš jajnike i bubrege", "Predivna, to se zove hrabrost", "Vau, uživaj na snegu", bili su samo neki od komentara njenih obožavatelja ispod pomenutih fotografija koje možete pogledati u galeriji u tekstu.

Video: Hvala plastičaru, bez zezanja! Nemaju ni 30 godina, a već nekoliko puta su išle pod nož

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA