≫ 

Hejli Biber pokazala savršeno oblikovanu guzu, a konačno joj se ne vidi "kamilja šapa"

Manekenka je pokazala guzu na kojoj joj zavide žene širom sveta, ali i ne baš tako poželjne papuče

  • 3
Džastin Biber Justin Bieber Hejli Hailey Džastin i Hejli Biber; Foto: ImagePressAgency/Face to Face/Profimedia

Američka manekenka i supruga slavnog kanadskog pevača Džastina Bibera (26) Hejli Biber (24) je uslikana dok je izlazila jedne teretane u Los Anđelesu, a tom prilikom je istakla svoju savršenu guzu, dok je konačno poslušala fanove i sakrila "kamilju šapu".

Naime, manekenka je tom prilikom nosila veoma interesantnu odevnu kombinaciju, a pažnju su posebno privukle papuče koje je nosila na nogama.

Hejli je izlazila iz teretane gde je radila pilates sa prijateljicom, a uz crnu trenerku i šorts je obula čarape i papuče sa krznom, pa je očigledno da je trend, koji je pokrenuo bivši fudbaler Dejvid Bekam, zahvatio svet.

Ona je nosila zaštitnu masku i kosu je vezala u punđu, a svi su gledali samo u njenu bujnu guzu i zategnute noge.

"Brutalna guza", "Svaka čast za figuru", "Kakve su ovo papuče, da li je ubila vevericu?", bili su samo neki od komentara ispod fotografija koje možete pogledati u našoj galeriji u tekstu.

Hejli je obukla kratak šorts iako je u Los Anđelesu u jutarnjim satima bilo oko +15 stepeni Celzijusovih, no njoj nije bilo hladno, jer kako kaže inače je greje ljubav sa slavnim Džastinom Biberom.

Hejli je nedavno proslavila 24. rođendan, a Džastin joj je na emotivan način čestitao uz reči:

- Moje oči su za tebe. Moje srce je za tebe. Moja duša je za tebe. Moja ljubav je za tebe. Ja sam kući gde god si ti. Ti si moje bezbedno mesto. Ja sam kompletno obsednut s tim što si. Moj najveći san je da ostarim s tobom. Ne mogu da verujem da si moja zauvek. Srećan rođedan, bebo.

Video: Svi su mislili da će im brak trajati mesec dana, a zbog ovoga su svima zapušili usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA