≫ 

Najmoćnija penzionerka (39) na telu ima samo jednu manu, ali frajeri kažu da im je baš to najvažnije

Bivši Viktorijin anđeo pokazala seksi telo na plaži u Brazilu i izazvala podeljene reakcije

  • 4
Alesandra Ambrozio Alesandra Ambrosio; Foto: Tanjug/AP

Brazilska manekenka i bivši Viktorijin anđeo Alesandra Ambrosio (39) je iskoristila slobodan dan kako bi pokazala svoje seksi telo na skoro praznoj plaži, a fanovi su joj ovom prilikom pronašli jednu manu.

Naime, lepa manekenka se pojavila na Florianopolisu u Brazilu gde je uživala na praznoj plaži, jer je voda već zahladnela, pa nema kupača.

Ona je šetala po pesku, kvasila noge u vodi i opuštala se gledajući u more, a zatim je primetila paparace i dobrovoljno im pozirala.

Ona je na plažu došla kako bi ronila, ali je od te ideje odustala kada je shvatila da je temperatura vode niska.

Tom prilikom Alesandra je pokazala svoju impresivnu figuru u svetlo roze bikiniju u kom je istakla duge zategnute noge, ravan stomak i trbušnjake, kao i seksi dekolte u 39. godini života, ali ima i jednu "manu".

Ono što se njenim fanovima nije dopalo kada se okrenula jeste njena opuštena guza i višak kože ispod zadnjice.

"Guza joj više nije kao nekada na revijama", "Izgubila je kolagen u telu", "Premršava za moj ukus", "Prezgodna, ali zadnjica joj visi", bili su samo neki od komentara njenih obožavatelja kada su videli pomenute fotografije.

Nedavno se šuškalo da je najseksi penzionerka na svetu ponovo u drugom stanju, no to izgleda nije istina, jer joj je stomak perfektno ravan, a neki komentarišu i da je premršava.

Ona će provesti Božić i Novu godinu sa svojom porodicom u gradu u kom je rođena, s obzirom da skoro celu godinu zbog obaveza provodi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde živi i radi već godinama.

Video: Sve se talasa: Manekenka zaronila i pokazala bujne obline

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA