≫ 

Ona voli svoje obline: Rijana kao "vatrena trešnjica" podgrejala ljudima hladni decembar

- Osećati se udobno u svojoj koži je proces. Svi treba da naučimo da volimo sami sebe. Ako zaista razmišljamo o manama - mislim da svako od nas može da ih nađe na svom telu - rekla je slavna Rijana

  • 3
Rihanna, Rijana

Rijana; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica poreklom sa Barbadosa Rijana (32) je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj pozira leđima okrenuta ka kameri, a svi su gledali samo u njenu bujnu guzu.

Naime, slavna pevačica je pozirala u crveno-belom bikiniju sa trešnjama, dok je oko ramena nosila dve crvene kožne tašnice, a na licu naočare za sunce sa crvenim staklom.

Lepotica je dva dana pred katolički Božić želela da iznenadi svoje obožavatelje, kojih na Instagramu ima 88,1 miliona, a izazovnom fotografijom na kojoj je istakla bujnu zadnjicu u prvi plan je prikupila 5,5 miliona lajkova

Rijana je neposredno pred praznike govorila o svojim Božićnim planovima, ishrani i dijeti.

- Ne želi da izgladnjujem sebe. Ako želim čizburger, poješću ga. Takođe, treniram 3 ili 4 puta nedeljno jer mi je najvažnije da budem zdrava - rekla je pevačica.

- Osećati se udobno u svojoj koži je proces. Svi treba da naučimo da volimo sami sebe. Ako zaista razmišljamo o manama - mislim da svako od nas može da ih nađe na svom telu, ali treba da naučimo da volimo sebe i tada možemo da prihvatimo sve svoje mane - rekla je Rijana.

Rijana trenutno piše kuvar u kome će biti svi njeni omiljeni recepti sa rodnog Barbadosa, gde trenutno provodi praznike.

- Bitno je da budete sa svojim prijateljima i porodicom za praznike - ja osećam takav mir kada sam sa njima kod kuće. To je najlepše mesto na svetu sa neverovatnim plažama, hranom i ljudima - zaključila je ona.

Video: Čeka se njen odgovor: Bruno Mars se ponudio Rijani kao model

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    23. decembar 2020 | 11:56

    Konacno prava zena!Dosta je anoreksicnih kostura svuda oko nas

  • Bob

    23. decembar 2020 | 18:10

    Jel se lakse osecas kad to napises

  • Baba

    23. decembar 2020 | 17:14

    Bravo Rijana ti si carica ,bas ste briga ti si sa Barbadosa samo ,egzotika .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA