≫ 

Nekada je bila najlepša bliznakinja Holivuda, a danas neprepoznatljiva: Sestru Olsen uništio razvod

Slavna bliznakinja je na ulicama Njujorka uslikana u dosta tužnom i zapuštenom izdanju

  • 1
Mary Kate, Ashley Olsen Meri Kejt i Ešli Olsen; Foto: Profimedia

Američka glumica i nodna dizajnerka Meri Kejt Olsen (34) je uslikana kako izlazi iz svoje kancelarije u Njujorku, a tom prilikom je izgledala veoma tužno, pa fanovi kažu da nikada lošije nije izgledala.

Naime, jedna od dve bliznakinje Olsen, koje su se proslavila u dečjim i tinejdžerskim filmovima, se nedavno razvela od francuskog bankara Olivera Sarkozija (50), pa kažu da ju je tak razvod bukvalno uništio i da sada izgleda sigurno 10 godina starije.

Glumica je ovog puta prošetala sva u crnom i izgledalo je kao da nekoga žali. Tom prilikom je obukla crni kaput, crne kožne čizme do kolena, dok je u ruci nosila crnu kožnu tašnu sa "krokodilskim" dezenom.

Meri je prednji deo kose vezala u neobaveznu punđu, dok je na licu nosila crnu masku za lice, a u rukama nekoliko knjiga.

Glumica je sve vreme spuštala pogled na dole, a nije nosila ni šminku na licu. Inače, Meri je još u aprilu podnela zahtev za razvod, ali zbog trenutne situacije u svetu i pandemije korona virusa, njihov slučaj još uvek nije obrađen u Njujorku.

Podsetimo, Meri i Oliver su se zabavljali od 2012. godine, da bi se venčali 2015. Posle pet godina nekada zaljubljeni par se razvodi, a u ovoj zajednici nisu imali dece.

Kada su bile devojčice Meri Kejt i njena sestra Ešli Olsen su bile jedne od najpopularnijih dečjih glumačkih zvezda, a nekoliko godina za redom su bile i najplaćenije, dok su njihove filmove gledala deca širom sveta.

Video: Ćerka Džesike Albe lepa kao lutka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • solei

    24. decembar 2020 | 15:49

    One uvek tako izgledaju!!!Takav im je stil odevanja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA