Džej Lo se svakog dana preznojava u teretani, ali zato u 52. godini tako opušteno nosi uske helanke

Džej Lo u automobilu od 140.000 dolara stigla u teretanu

  • 1
Jennifer Lopez

Dženifer Lopez; Foto: Profimedia

Američka pevačica, glumica i producentkinja Dženifer Lopez (51) je uslikana dok je izlazila iz teretane u Majamiju u aktraktivnom izdanju, a lepotica ne odustaje od vežbanja uprkos novom talasu pandemije korona virusa, koji je aktuelan u svetu.

Naime, pevačica i njen verenik Aleks Rodrigez su sve vreme pandemije korona virusa ostali fizički aktivni i svakodnevno su trenirali, što je i zaslužno za savršenu figuru latino dive u 52. godini, a ovog puta slavna lepotica je u teretanu došla sama.

Dženifer je prošetala u žutom topiću i plavim helankama, dok je obula bele patike. Na licu je nosila crne naočare za sunce koje su joj prekrile pola lica, dok je na ustima imala crnu zaštitnu masku sa belim tufnicama.

Dženifer je u teretanu stigla u crvenom "Poršeu", a kada je izlazila iz automobila videla se njena čuvena bujna guza po kojoj je postala slavna.

Ona je luksuzni automobil koji košta 140.000 dolara dobila prošle godine za rođendan od svog verenika, a često su viđeni kako se voze u njemu, dok fanovi komentarišu da je auto vatren baš kao i njen personaliti.

U ruci je nosila "Hard Rock" čašu za poneti sa kristalima koja košta 585 dolara, mobilni telefon "Iphone 12 Pro" čija je cena u Srbiji oko 1.250 evra, pa se može videti da latino diva čak i u teretanu ide sa skupocenim stvarima.

Podsetimo, Dženifer Lopez i njen verenik Aleks Rodrigez su za vreme pandemije korona virusa izolovani u vili u Majamiju i tamo provode slobodno vreme s decom koju imaju iz prethodnih brakova.

Aleks ima dve ćerke Natašu (15) i Elu (11) iz braka s bivšom suprugom Sintijom Skurtis, dok Dženifer Lopez ima blizance Maksa i Emu (12) iz trećeg braka s Markom Entonijem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA