≫ 

Od toalet šolje sa dijamantima, do lažnog snega od 2.000.000 $! Najskuplji pokloni slavnih zvezda

Slacne ličnosti često dokazuju koliko je "dubok" njihov džep, a ovo su najbizarniji pokloni koje su poklonili jedni drugima

  • 3
Džej Zi i Bijonse, Dženifer Lopez i Ben Aflek; Dejvid i Viktorija Bekam

Mnoge poznate holivudske ličnosti žele da iznenade svoje bližnje skupocenim poklonima, a neki od njih kupe toliko skupe poklone za Božić, da postaju bizarni.

Naime, dugačka je lista slavnih koji su se razbacivali novcem u prošlosti, a ovo su najinteresantniji primeri među poznatima.

Kad zvezde preteraju s poklonima, prva asocijacija je na fudbalera Dejvida Bekama koji je svojoj supruzi za Božić pre 15 godina pod novogodišnjom jelkom ostavio tašnicu sa dijamantima vrednu 121.129 $, kao i novi Rols Rojs ispred vile vredan 323.000 $.

Holivudski šmeker Ben Aflek je svojoj bivšoj supruzi Dženifer Garner kupio preskupi 7-karatni dijamantski prsten, dok je bivšoj verenici i latino divi Džej Lo kupio WC šolju obloženu dijamantima, rubinim i safirima koja košta 105.000 $.

- Dženifer je moja princeza i zaslužuje samo najbolje, čak i kada je reč o WC šolji - rekao je tada Ben.

Engleski glumac Džud Lou je bivšoj verenici Sijeni Miler poklonio klavir, a onda joj je na prsten stavio safir vredan 161.500 $. Iako je bio veoma darežljiv, Džud je Sijenu prevario nekoliko puta, pa je ta veza ipak pukla.

Paris Hilton (37) je jedne godine sama sebi kupila poklon za Božić odnosno ružičasti "Bentley Continental GT" vredan 285.000 dolara, čija je kontrolna ploča prekrivena dijamantima, a danas sličan ima najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener.

Američka diva Bijonse je svom suprugu kupila luksuzni automobil "Bugatti" vredan 2 miliona dolara, što je možda jedan od najskupljih poklona ikada, dok je on njoj kupio Hermes Birkin tašnu vrednu 350.000 $.

Oni su zatim kupili svojoj ćerki Blu Ajvi lutku od 60.000$  koja po sebi ima dijamante, belo i žuto zlato, a to je jedan od najskupljih i najbizarnijih poklona koje su slavni dali svojoj deci.

Bokser Majk Tajson je svojoj bivšoj ženi Robin Givens poklonio zlatnu kadu od dva miliona dolara, a ovaj poklon je oduvek okarakterisan kao "bacanje para".

Nik Kenon je svojoj bivšoj supruzi Maraji Keri kupio Rols Rojs od 400.000 dolara za Božić, a ona svake godine upravo za ovaj praznik zbog autorskih prava na pesmu "All I Want For Christmas" dobije još milion dolara.

Otac Tori Speling je kupio svojoj ćerki lažni sneg u vrednosti od 2 miliona dolara, kako bi u Kaliforniji stekla utisak "snežne bajke". Ona je isto ponovila 2009. godine i pokazala snežne pahulje svojoj deci.

Video: Borjanova gospođa od muža dobila zverinu od 75 hiljada evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo Zemun

    26. decembar 2020 | 09:08

    Jbg.. to je dokaz da novac nije sve.Vecina njih je bila siromasna u detinjstvu,ali je tuzno sto su sad sirovine...ebiga

  • Istina

    25. decembar 2020 | 13:01

    Dokaz na sudnjem danu protiv njih! Pozelece tada da su siromasi bili! Ali kasno....

  • cici

    26. decembar 2020 | 01:00

    Oni kake zlatna go.....,a mi sirotinja,boranija zuto- smedja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA