≫ 

Džej Lo ponovo odložila venčanje: Zbog njene izjave svi misle da joj u ljubavi ne cvetaju ruže

Latino diva i njen verenik drugi put su doložili svadbu

  • 1
Dženifer Lopez, Aleks Rodrigez dženifer Lopez i Aleks, Printskrin: Instagram/arod

Pevačica Dženifer Lopez (51) ponovno je odložila venčanju sa verenikom, bivšim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (45).

Pevačica i njen verenik prvo su zakazali venčanje u avgust 2020. godine u Italiji, ali su slavlje zbog pandemije korona virusa odložili za kraj godine, međutim, Dženifer i Aleks ponovo su pomerili svoju svadbu.

- Shvatili smo da nema razloga za žurbu. Trebali smo se venčati u avgustu u Italiji, to smo sve detaljno isplanirali. No, zbog svega što se izdogađalo odložili smo svadbu. Italija je tada bila najgore mesto na svetu. Bilo mi je sve razočaravajuće - rekla je Dženifer u emisiji kod Endija Koena.

Pevačica je priznala da je njoj i njenom vereniku otkazivanje venčanja zapravo dalo priliku da bolje razmisle o tome šta oboje žele u budućnosti.

- Stvari će se dogoditi kada bude suđeno, ali onda pomisliš: "Želimo li mi to uopšte"? Okolnosti su nam dale priliku da zastanemo i razmislimo o tome - zaključila je Džej Lo.

Pevačica je istakla i da im je venčanje još uvek bitno, ali je svojojm izjavnom podgrejala glasine da između nje i Aleksa nije sve kako treba.

Podsećamo, Aleks je zaprosio latino divu prošle godine u martu na plaži, a verenički prsten platio je oko 4 milijuna dolara.

Video: Tako to radi Džej Lo: Sve šljašti, jelka je spremna, Božić se dočkuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA