Demi Lovato ponosno pokazala strije: Na nesavršenosti stavila šljokice, a za to ima poseban razlog

Pevačica je istakla svoje nesavršenosti ističući da ne želi da ih se stidi

  • 0
Demi Lovato Demi Lovato, Foto: Tanjug/AP

Glumica i pevačica Demi Lovato (26) otvoreno je prilčala o poremećaju ishrane sa kojim se borila, a pokazala je da posledicu gubitka kilaže.

Naime, pevačica je objavila niz fotografija na kojima se vide njen strije koje ponosno prekriva šljokicama, a ima snažnu poruku za sve žene.

- Srećna sam što me je doktor pogledao i rekao: "Ovako izgleda oporavak od poremećaja iskhrane". U čast zahvalnosti, žela bih pokazati strije koje imam, umesto da ih se sramim. Počela sam na njih stavljati šljokice kako bih slavila svoje telo i njegove značajke. Moje strije ne nestaju pa bih možda mogla baciti još sjaja na njih? - napisala je Demi.

- Neka ovo svima bude podsetnik koji smatraju da to nije moguće. Morate verovati u sebe. Ova je godina bila teška. Budite nežni prema sebi ako se "potonete". Setite se da se vratite na pravi put - dodala je pevačica na svom Instagram profilu.

Pratioci su joj u komentarima poručili da ih je inspirirala i da im puno znače njeni saveti i poticaji koje im piše na društvenim mrežama. Istakli su da je Demi predivna i hrabra.

Podsetimo, Demi ne krije da se godinama unazad bori sa raznim psihičkim problemima. U julu 2018. umalo je preminula nakon što se predozirala, pa se tada povukla iz javnsti. Zbog poremećaja ishrane se samopovređivača, a prvi put je hospitalizovana sa samo 18 godina.

Nakon što se predozirala bila je na rehabilitaciji gde je vodila bitku protiv zavisnosti od droge, a radila je i na svom samopoouzanju. Iako se danas oseća dobro, i dalje se često nalazi na meti kritika zbog viška kilograma, a kako se čini, takvi komentari je ne zanimaju.

Demine objave pogledajte u galeriji nakon prve fotografije:

Video: Pevala u suzama prvi put nakon što se predozirala i umalo umrla, publika ustala i aplaudirala joj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA