Rijana definitivno ljubi repera! Uhvaćeni na Barbadosu, priča se da ih je spojilo isto poreklo

Ljubavni par je uslikan prilikom ulaska na jahtu na Barbadosu

  • 0
Rihanna, Rijana Rijana; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Rijana (32) i reper Asap Roki (32) su uslikani zajedno na Barbadosu, čime su potvrdili priče da su već godinu dana u emotivnoj vezi.

Naime, ovo je idealan deo godine da se provede sa voljenom osobom. Vlasnica hita "Umbrella" je uslikana sa svojim novim dečkom Asap Rokijem za katoličko Badnje veče na Barbadosu, a ljubavni par je uslikan na jahti koja je bila ukrašena cvetnim dekoracijama.

Zaljubljeni par je uslikan u Rijaninom rodnom gradu, a obožavatelji su primetili da je jahta na kojoj su boravili bila puna ljudi, pa su joj zamerili takvo okupljanje tokom novog talasa virusa Covida-19.

Rijana je tom prilikom nosila crnu haljinicu i zlatan lanac oko vrata, dok je Roki nosio crnu majicu i crne pantalone, a oboje su nosili zaštitne maske na licu, pa su na taj način ispoštovali propisane zaštitne mere za vreme korona virusa.

Pevačica je u prvi plan stavila njene vretenaste noge, a fanovi kažu da izgleda sjajno i da je dosta smršala u poslednjih nekoliko meseci.

Inače, njen novi dečko je rođen u Harlemu u Njujorku, ali je njegov otac poreklom sa Barbadosa, pa mnogi kažu da je upravo isto poreklo bio jedan od razloga zbog kog se par jako dobro slaže.

Podsetimo, Rijana je u januaru 2020. godine raskinula vezu sa arapskim milijarderom Hasanom Jamilom nakon 3 godine veze, a odmah nakon toga u februaru su krenuli da kruže tračevi da se "muvala" sa Asap Rokijem čim je raskinula sa saudijskim biznismenom.

- On je oduvek mislio da je Rijana kul i prelepa, ali nije želeo da pređe crtu jer su veoma bliski prijatelji - rekao je tada izvor blizak reperu.

Roki je pre Rijane bio povezivan sa Kendal Džener i navodno su bili u vezi između 2016. i 2017. godine, dok se Rijana pre njega zabavljala sa Kris Braunom i reperom Drejkom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA