≫ 

Kloi Kardašijan pokazala svoj novi dom: Luksuzno imanje nalazi se pored vile njene majke Kris

Slavna rijaliti-zvezda se prošlog meseca uselila u novu vilu koju je kupila na Hiden Hilsu

  • 0
Kloi Kardašijan Kloi Kardašijan; Foto: Instagram/khloekardashian

Američka rijaliti zvezda Kloi Kardašijan (36) je pokazala svoj novi dom koji je kupila prošlog meseca na Hiden Hilsu, a odmah do njene vile nalazi se vila njene majke Kris Džener (65), pa sada žive na istom imanju.

Otkako se preselila u svoj novi dom na Hiden Hilsu Kloi Kardašijan je našla savršenu pozadinu za nove fotografije, pa sada pozira u novom prostranom domu i velikoj bašti sa pogledom na Los Anđeles.

36-godišnjakinja u poslednje vreme objavljuje fotografije sa košarkaškog terena na kom igra njen bivši Tristan Tompson, a pohvalila se i drugim delovima imanja.

Na drugoj fotografiji iza Kloi se vidi velika novogodišnja jelka sa belom dekoracijom, beli kauč i kamin na drva, dok se na trećoj fotografiji vidi njeno dvorište i letnjikovac u bašti.

Iako cena još uvek nije otkrivena, smatra se da su Kloi i njena majka izdvojile daleko više od 10 miliona dolara za svoje vile koje su jedna do druge.

Imovinu je 2012. godine za 7 miliona dolara kupio lokalni programer koji je srušio imanje i izgradio ga ponovo od nule, tako da su Kloi i njena majka Kris prve vlasnice. Svaka vila ima po 929 m2 i po 1,5 hektara zemlje.

Kloi je svoj prethodni dom u Malibuu, koji je pre toga kupila od Džastina Bibera za 7,2 miliona dolara 2014. godine, prodala ove godine jutjuberu Dar Manu za 15,5 miliona dolara, dok je Kris svoj dom na Hiden Hilsu prodala ove godine za 15 miliona dolara.

Video: Milica Pavlović, Jelena Karleuša i Kim Kardašijan: Kruševac Geto na teškom zadatku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA