≫ 

Kodi Simpson potvrdio vezu sa manekenkom samo 4 meseca nakon raskida sa Majli Sajrus

Majka poznatog muzičara otkrila s kim se njen sin zabavlja

  • 0
Marloes Steven, Cody Simpson, Miley Cyrus Foto: Profimedia/TheImageDirect.com/The Image Direct ,Profimedia/Backgrid USA

Američki Kodi Simpson (23) i manekenka Marlo Stiven su konačno potvrdili vezu samo četiri meseca nakon što je muzičar raskinuo sa pevačicom Majli Sajrus (27).

Naime, za Božić je potvrđeno da su Kodi i Marlo u ljubavnoj vezi tako što je njegova majka na društvenoj mreži Instagram objavila preslatku fotografiju na kojoj njih dvoje poziraju zagrljeni.

Kodijeva majka, Endži Simpson, je objavila niz fotografija na kojima sa porodicom i prijateljima pozira za Božićne praznike, dok na poslednjoj fotografiji njen sin Kodi grli novu devojku, a deluju veoma srećno.

Kodi je pozirao u crnom odelu, dok je Marlo pozirala u šljokicavoj haljini, a osmeh nisu skidali sa usana i deluju baš zaljubljeno.

Fanovi sada imaju podeljeno mišljenje o ljubavnom trouglu, pa dok većina navija za Majli i da se muzičari pomire, druga polovina kaže da mu je marlo mnogo bolja opcija jer je "normalnija".

Podsetimo, američka pevačica i tekstopisac Majli Sajrus je raskinula sa bivšim dečkom Kodijem Simpsonom u avgustu ove godine nakon manje od godinu dana veze.

Par se zabavljao od oktobra prošle godine nakon što se Majli razvela od glumca Lijama Hemsvorta (30), s kojim je bila u braku dve godine.

Razlog raskida sa Kodijem trenutno nije poznat, ali su izvori bliski njima potvrdili ovu informaciju medijima kada se dogodio raskid.

Majli i Kodi su ostali u prijateljskim odnosima, jer je Kodi nedavno na društvenoj mreži Instagram javno čestitao svojoj bivšoj devojci na novim poslovnim uspesima, a oni su i pre veze bili veoma dobri prijatelji još od 2015. godine, no nije poznato kako je Majli reagovala na to što je jako brzo zamenjena.

Video: Sa kim se to Mirko dopisuje u Egiptu dok seksi Bojana pozira za stori?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA