≫ 

Bili Ajliš zbog ove slike sa Instagrama otpratilo čak 100.000 ljudi!

- Ja volim sis*- napisala je pevačica i izgubila veliki broj pratilaca na Instagramu

  • 0
Billie Eilish, Bili Ajliš Bili Ajliš / Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Bili Ajliš (19) je izgubila 100.000 pratilaca na Instagramu nakon što je objavila jednu fotografiju, koja je očigledno izazvala burne reakcije.

Naime, Bili je poslednja javna ličnost koja je učestvovala u novom Instagram trendu u kom fanovi traže od svojih idola da objave fotografiju nekog posebnog trenutka.

Upravo zbog nekoliko fotografija koje je Bili podelila izgubila je 100.000 pratilaca sa svog profila. Jedan obožavatelj je otkrio zbog čega se to dogodilo.

Naime, jedan fan ju je zamolio da objavi fotografiju crteža na koji je ponosna. Ona je objavila crtež na kojima su ženske grudi, uz komentar posle kog ju je otpratio ogroman broj pratilaca.

- Ja volim si*e.

"Šta se ona gubi", "Nije lezbijka, a piše to", "Kakav je to loš primer maloletnicima", bili su samo neki od komentara nakon objave.

U tom trenutku jedan fan na Tviteru je otkrio da je broj pratilaca na Instagramu odjednom pao sa 73 miliona na 72,9 miliona. Bili je videla taj tvit i repostovala ga, pa otkrila da se nije puno potresla zbog tog gubitka.

Na kraju galerije pogledajte objavu zbog kojih je Bili Ajliš otpratilo 100.000 ljudi

Video: Zašto su fanovi Bili Ajliš poludeli kada su videli devojku njenog brata?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA