≫ 

Snup Dog izjavio da ne priznaje Eminema kao repera, on mu uzvratio žestokom prozivkom u pesmi

- Čini mi se da će doći do rata između njih dvojice - zaključili su obožavatelji dva poznata američka repera

  • 4
Eminem Eminem; Foto: Profimedia/HPA /Kathy Hutchins new

Američki reper Maršal Brus Maters III (48), poznatiji kao Eminem je pre nekoliko dana objavio pesmu "Zeus" i u njoj spomenuo jednog poznatog kolegu, koji se danas oglasio.

Naime, Eminem je u pesmi spomenuo Kalvina Kordozara Broadusa (49), poznatijeg kao Snup Dog, a on se sada oglasio o celoj situaciji.

Eminem je objasnio zašto je prozvao Snupa u novoj pesmi i rekao da je odgovorio na reperove grube izjave koje je rekao letos o njemu.

Snup Dog je navodno izjavio kako za njega Eminem nije ni u top 10 repera i da bi bez problema mogao živeti bez Eminemovog doprinosa hip hop sceni, kad bi morao da bira. Eminem ga je zbog te izjave spomenuo u pesmi u kontekstu da je poslednje što mu u životu treba jeste to da ga Snup "zaje*ava".

Snup je Eminemovo objašnjenje zašto ga je spominjao u pesmi prokomentarisao na sjedeći način.

- Moli se da ti ne vratim istom merom - napisao je Snup.

Dodao je i nekoliko smajlija pa se možda radi samo o dobroj zabavi između kolega i nekadašnjih dobrih prijatelja, ali svejedno mnogi njihovi obožavatelji su u nedoumici da li će doći do novog "rata" na hip hop sceni.

- Čini mi se da će doći do rata između njih dvojice - zaključili su pratioci.

Snup je ovog leta dodao da bi Eminem bio niko i ništa da nije bilo američkog producenta Dr. Drea (55), s čime se Eminem i složio. S obzirom na sve grube reči od strane Snup Doga, nije ni čudo što se Eminem šokirao nakon ovih reči svog kolege, s kojim je često radio, pa ga je spomenuo u novoj pesmi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    4. januar 2021 | 17:39

    Eminem bar nema duet sa Ljupkom Stević :))

  • NWA

    4. januar 2021 | 18:25

    Eminem podržava bajdena,a time pedofila,zločinca i sve ono što je strabizam u USA,tako da se radi o devijantnom čoveku bez skrupula koji je Lose yourself.

  • Yxx

    4. januar 2021 | 22:15

    Eminem je car a ti si pasce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA