Pevač za kojim lude devojke širom planete smuvao 10 godina stariju glumicu

Američka glumica "upecala" 10 godina mlađeg pevača samo dva meseca nakon što je raskinula 8-godišnju vezu i veridbu

  • 3
Olivia Wilde, Harry Styles Olivija Vajld i Hari Stajls; Foto: Profimedia/PA Images

Engleski pevač i bivši član "One Direction" benda Hari Stajls (26) je započeo ljubavnu vezu sa 10 godina starijom glumicom Olivijom Vajld (36), od koje se u poslednje vreme navodno ne odvaja.

Naime, šuškanja o novom ljubavnom paru su krenula nakon što su se pevač i glumica upoznali na snimanju filma "Don't Worry Darling", a zatim je Olivija uslikana kako ulazi u njegovu vilu u Los Anđelesu.

- Olivija i Hari su se zbližili na snimanju pa su proveli dosta vremena zajedno poslednjih nedelja. Ona je dosta puta bila kod njega u poslednje vreme - rekao je izvor blizak pevaču.

Prošlog vikenda novi par je uslikan na svadbi Harijevog menadžera gde su se pojavili držeći se za ruke, pa su fanovi potvrdili svoju priču. Nijedno od njih dvoje se nije oglasilo po ovom pitanju u medijima!

Olivija je pre Harija 8 godina bila u vezi sa Džejsonom Sudejkisom, za koga je bila verena do novembra 2020. godine i s kojim ima dvoje dece - sina Otisa (6) i ćerku Dejzi (4).

Niko nije ni slutio da će raskinuti, a nije poznato da li je Olivija ostavila Džejsona zbog Harija. Sudeći po komentarima njenih prijatelja, s poznatim pevačem se zbližila nakon što je raskinula veridbu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 21.

    5. januar 2021 | 11:23

    nista nije potvrdjeno a i sve u svemu nije vasa stvar

  • marko

    5. januar 2021 | 13:56

    Olivija je do pre par meseci bila verena za 10 godina starijeg muskarca, a sad hoce da "trosi" 10 godina mladjeg... Bukvalno 20 godina razlika izmedju njih dvojice. To je nekako neobicno, ali to je zapad i holivud, tamo je sve u redu i prihvatljivo...

  • Ja

    5. januar 2021 | 12:12

    Šta bi bilo da je danas Toše Proeski živ... Bio bi popularniji od ovog sto puta! Ili da je Bajaga mlad... Sve bi prštalo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA