Bivša Diznijeva zvezda sa džointom u ruci na odmoru u Meksiku, ali nije to privuklo najveću pažnju

Bela često nije dobar uzor deci jer često konzumira marihuanu, koja je legalna u Kaliforniji gde ona živi, ali ne i u drugim državama koje je posećivala

  • 3
Bella Thorne, Bela Torn Bela Torn; Foto: SGP Italy/SGP/Profimedia

Američka glumica i producentkinja Bela Torn (23) je uslikana sa svojim dečkom Bendžaminom Maskolom (27) u Meksiku, a tom prilikom je pokazala da nije dobar uzor deci, kao i da se ugojila nekoliko kilograma u poslednjih nekoliko meseci.

Naime, bivša Diznijeva zvezda je pokazala svoju opuštenu figuru u bikiniju dok se sunčala pored hotelskog bazena u Tulumu, a posebno se primećuju njen višak kilograma, kao i to da ima celulit, strije i modrice na guzi.

Bela je istakla i malo veći stomak, koji do sada nije imala, pa se fanovi pitaju da li je zatrudnela sa italijanskim zavodnikom.

Da to nije slučaj, pokazala je samo nekoliko trenutaka kasnije kada je uslikana kako u ruci drži džoint tokom razgovora na mobilnom telefonu.

23-godišnja glumica je uslikana u različitom kupaćem kostimu, pa je tako dole obukla šarene kupaće gaćice, dok je nosila crno-beli gornji deo bikinija.

Diznijeva zvezda često nije dobar uzor deci jer često konzumira marihuanu, koja je legalna u Kaliforniji gde ona živi, ali ne i u drugim državama koje je posećivala i odakle su njeni fanovi koji je prate na društvenim mrežama.

Nedavno su isplivale fotografije sa njenog rođendana gde su se ona, njen dečko i gosti baš zabavljali, a tom prilikom konzumirali su dosta alkohola, kao i druge opojne supstance, među kojima su takozvane "pečurke" koje podstiču halucinogene epizode.

Nije poznato kako je Bela dobila modricu na guzi i da li ju je u trenutku strasti možda ugrizao njen voljeni dečko, no sve njene najnovije ftografije možete pogledati u našoj galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA