≫ 

Partner Bondove devojke u programu uživo saznao da Tanja ipak nije umrla: Reakcija je ganula ljude

Lens O Brajan se rasplakao u sred televizijskog intervjua kada je primio poziv iz bolnice u kom mu je rečeno da je njegova partnera Tanja Roberts živa

  • 0
Tanya Roberts, Tanja Roberts Tanja Roberts; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Partner Bondove devojke i "Čarlijevog anđela" Tanje Roberts (65) je u intervjuu uživo saznao da je njegova partnerka i dalje živa, nakon što su svi svetski mediji preneli da je umrla.

Naime, nove vesti Lens je saznao za manje od 24 časa nakon što su on i njen menadžer objavili da je glumica umrla u 66. godini života.

Međutim on je primio još jedan poziv tokom televizjiskog intervjua uživo, a na snimku se čuje da razgovara sa doktorom iz Los Anđelesa.

- Kažete mi da je živa sada? - upitao je Lens začuđeno.

- Šta se dogodilo? - pitao je Lens koji je upao u šok.

- Iz bolnice su mi upravo rekli da je živa - rekao je Lens gledaocima.

On je bio toliko srećan zbog novih vesti da je odmah zaplakao od sreće pred kamerama, ali je dodao da glumica pati od problema sa jetrom i bubrezima i da joj svakog trenutka mogu otkazati, kao i da joj lekari ne prognoziraju još mnogo vremena života.

No ovaj trenutak rastužio je mnoge, a ceo prenos možete pogledati u video snimku ispod teksta.

Podsetimo, zvezda filma "A View To Kill" se vratila iz šetnje sa kućnim ljubimcima za katoličko Badnje veče, a zatim je pala i ubrzo je odvezena u bolnicu. Ona je odmah stavljena na respirator iako nema korona virus, ali joj nije bilo bolje. Kako javljaju svetski mediji, Tanja je živa, ali je u kritičnom stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA