Glumac nikako da nađe cicu koja može da parira Megan Foks: Sad je smuvao 12 godina mlađu, ali...

Poznati glumac uslikan sa 12 godina mlađom plesačicom u toplom zagrljaju

  • 0
Megan Foks, Brajan  Ostin Grin Megan Foks i Brajan Ostin Grin; Foto: Profimedia

Američki glumac i producent Brajan Ostin Grin (47), koji je bivši muž prelepe holivudske glumice Megan Foks (34), je uslikan na Havajima sa novom devojkom, plesačicom Šarnom Berdžes (35), a novi par deluje veoma zaljubljeno.

Naime, glumca su mediji nakon rastave od Megan Foks povezivali sa starletom Kortni Stoden (25), bivšom suprugom glumca iz čuvenog filma "Zelena milja" Daga Hačinsona (59), kao i sa prsatom lepoticom Tinom Luiz koja je vlasnica jednog restorana u Los Anđelesu, ali je njegovo srce ipak ukrala zvezda "Dancing With The Stars" emisije.

35-godišnja lepotica Šarna je poreklom iz Australije, a čini se da se dobro zabavlja sa novim partnerom na plaži na Havajima.

Par je uslikan kako se sve vreme smeje, grli i ljubi u vodi, a tom prilikom plava lepotica je nosila beli kupaći kostim, dok je Rajan nosio šareni šorts, a oboje su u jednom trenutku stavili iste pletene šešire na glavu.

Za razliku od prsatih lepotica s kojima se viđao u poslednje vreme, Brajanova nova devojka deluje dosta prirodnije, a može se primetiti i njena besprekorna figura - ona ima zategnut stomak i trbušnjake, podignutu guzu, kao i vretenaste noge, dok joj dekolte "nije jača strana", kako kažu fanovi.

Glumac u prvim danima 2021. godine deluje veoma srećno, nakon teške 2020. kada se posle 10 godina braka i 15 godina veze razveo od jedne od najlepših glumica u Holivudu.

Njegova još uvek zakonska supruga Megan Foks je odmah uplovila u vezu sa američkim reperom Mašin Gan Kelijem, koji je četiri godine mlađi od nje i čini se da je veoma zaljubljena, dok je Brajan sreću ipak pronašao nekoliko meseci kasnije.

Brajan i Megan dele starateljstvo nad troje zajedničke dece, a izgleda da su ovom prilikom deca provela praznike sa majkom.

"Prelepa ti je nova devojka", "Niko ne može da se poredi sa Megan", "Uf ta guza", "Džabe sve, nijedna nije dobra kao Foks", bili su samo neki od podeljenih komentara obožavatelja kada su videli fotografije nove Brajanove devojke Šarne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA