≫ 

Bivši muž Kim Kardašijan uslikan sa plavušom koja je "preslikana" slavna starleta

Kris Hemfriz je uslikan sa prsatom lepoticom koja je ista Kim Kardašijan

  • 1
Kim Kardasijan, suparnica Foto: Profimedia

Bivši muž Kim Kardašijan (40) Kris Hemfriz (35) je uslikan na plaži u Majamiju sa influenserkom Nejlin Ešli (32), koja je identična Kim.

Naime, američki košarkaš je uslikan kako provodi prve dane 2021. godine sa istetoviranom plavušom koja u licu i telu neodoljivo podseća na njegovu bivšu ženu, s kojom je bio u braku 2011. godine čitavih 72 dana.

Misteriozna lepotica s kojom košarkaš provodi praznike je kasnije identifikovana kao Nejlin Ešli, koja ima 2,1 miliona pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

Oni su viđeni kako uživaju u sunčanom danu na plaži za doček Nove 2021. godine, a tom prilikom je Nejlin pokazala svoje zgodno telo u minijaturnom bikiniju koji je jedva pokrio njene bujne atribute.

Zanosna plavuša je nosila gornji deo kupaćeg sa leopard dezenom i crne tange, a posebno je istakla bujne grudi, poveću guzu i uzak struk - koji su Kardašijankini zaštitni znaci. 

Fanovi kažu da Nejlin izgleda potpuno isto kao Kim Kardašijan, a jedina razlika je ogromna tetovaža na guzi i stomaku. Influenserka ima istu guzu, grudi i profil lica kao Kim, a obožavatelji kažu da je ona "jeftinija kopija Kardašijanke".

"Iju iste su", "Da li je moguće da se zabavlja sa devojkom koja je ista njegova bivša žena Kim?", "Kao spržena Kim Kardašijan izgleda", "Fuj, ima operisanu guzu", "Kimina loša kopija", "Dvojnica Kim Kardašijan", bili su samo neki od komentara fanova koji su videli nove fotografije.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA