≫ 

Holivudska lepotica uslikana u svakodnevnom izdanju, gotovo niko je nije prepoznao u trenerci

Poznata glumica je uslikana na ulicama Los Anđela u opuštenom izdanju

  • 1
Dženifer Garner Dženifer Garner; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Dženifer Garner (48) je uslikana na ulicama Los Anđelesa u naselju Brentvud u teget trenerci, a holivudsku lepoticu ne biste prepoznali u svakodnevnom izdanju.

Naime, glumica je uslikana u opuštenom izdanju, a na licu je imala zaštitnu masku i naočare za vid, pa je niko osim iskusnih holivudskih paparaca nije prepoznao na ulici.

Dženifer je nosila sive patike, braon torbu, dok joj je kosa bila čupava i imala je ošišane nove šiške. Glumica na kraju 5. decenije izgleda fantastično, pa se vidi da je njena figura u 49. godini života i posle troje dece i dalje sjajna.

Nedavno se šuškalo da je započela vezu sa kolegom Bredlijem Kuperom, dve godine nakon razvoda od glumca Bena Afleka, no izgleda da to nije bio slučaj.

Podsetimo, bivši supružnici Dženifer i Ben su bili u braku 10 godina, a rastali su se u junu 2015. godine. Njihov razvod je finalizovan u oktobru 2018., ali su nastavili da o svojoj deci brinu zajedno. Bez obzira što su razvedeni Dženifer je podržala Afleka 2018. godine kada se lečio od alkoholizma u bolnici u Malibuu.

Oni su se upoznali na leto 2000. godine na snimanju filma "Pearl Harbor", a dva leta kasnije, Ben i Dženifer su opet radili zajedno. Kasnije je Ben priznao da su se zaljubili baš na tom drugom snimanju, iako su tada oboje imali druge partnere u to vreme.

U Januaru 2003. godine Aflek i Garner su se pojavili u "Večera za petoro", iako je ona tada bila u braku s Skotom Folijem, a Aflek bio veren sa Dženifer Lopez, tada su svi primetili da se nešto dešava između njih i da se rodila nova ljubav.

U aprilu 2005. godine Aflek je zaprosio Dženifer, a u junu te iste godine su se venčali i danas imaju troje dece - ćerke Vajolet i serafinu i sina Semjuela.

Oboje su tvrdili da su jedno drugom ljubav njihovog života, no danas se Ben zabavlja sa američko-kubanskom lepoticom Anom De Armas, dok Dženifer nije našla novu ljubav.

Video: Dženifer Garner vratila sudiju iz penzije da bi je razveo od Bena Afleka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    8. januar 2021 | 14:44

    Ne bi je niko prepoznao zbog maske na licu.Trenerka nema veze s tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA