≫ 

Od disko devojke i mini suknji do ikone stila: Ovakva izdanja princeze Kejt niste do sada videli

Iako je danas poznata po elegantnim i jednostavnim kompletima i modernim haljinama, Kejt nije uvek negovala takav stil

  • 3
Kejt Midlton, Kate Middleton Kejt Midlton, Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton juče je napunila 39 godina. Rođendan je proslavila u krugu porodice u Norfolku u njihovoj vili gde su proveli i Božić, dok je kraljica Elizabeta II (94) odlučila da ostane u dvorcu Vindsor, objavila je britanska novinska agencija PA.

Vojvotkinja od Kembridža rođena je 9. januara 1982. u Ridingu u imućnoj građanskoj porodici. Kako joj je otac bio menadžer za Britiš Eirvejs, od malena je često putovala i selila se, a u jednom razdoblju s porodicom je živela i u Jordanu. 

Pre nego što je upisala studije na sveučilištu u Škotskoj, gde je upoznala supruga, princa Vilijama (38), odlučila je da godinu dana pauzira, te je putovala svetom, a najviše je boravila u Čileu i Italiji. 

Vojvotkinja visoka 175 centimetara je vremenom postala ikona stila zahvaljujući pažljivom odabiru stručnjaka i saradnika koji je oblače u jednostavne i elegantne kombinacije pristupačnih brendova.

Otkad je počela da izvršava dužnosti kao članica kraljevske porodice, neretko se dogodi da ono što je obukla "plane" iz svih trgovina u roku od nekoliko dana.

Iako je danas poznata po elegantnim i jednostavnim kompletima i moderim haljinama, Kejt nije uvek negovala takav stil.

Kako je Kejt izgledala u nimalo smernim izdanjima, te kako se transformisala u pravu damu, pogledajte u galeriji:

Vilijama je navodno osvojila kada ju je prvi put ugledao 2002. na humanitarnoj reviji na kojoj je bila obučena u potpuno providnu haljinu. Haljina je godinama kasnije prodata na aukciji za 105.000 dolara.

Kada je već bila poznata kao Vilijamova djevojka, Kejt je 2004. pozirala u kratkoj suknji i košulji, te dugim čizmama ispred Palate Blenhejm. 

Britanci su je 2008. oduševljeno hvalili jer se nije libila da se obuče kao "disco kraljica" na humanitarnoj zabavi.

Kejt je tada obukla ultra kratak šorts i blještavi zeleni top, a na sve je "nabacila" ružičastu torbicu.

Par se venčao 2011., a dan kraljevskog venčanja, kao i dan nakon, u Velikoj Britaniji bili su državni praznici. Danas, gotovo deset godina kasnije, golupčići imaju troje djece: prinčeve Džordža (7) i Luisa (2) i ćerku Šarlot (5).

Video: I vojvotkinje nose nošeno: Kejt Midlton prošetala crvenim tepihom haljinu staru 8 godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA