"Cipele, mlečni zub, drveni prsten...": Sujeverne svetske zvezde imaju čudne amajlije protiv uroka

Madona (62) nosi crveni konac oko ruke za koji se veruje da "odvraća nesreću"

  • 1
Madona, Odri Hepbern, Hajdi Klum Foto: Profimedia/Zuma Press, Wikimedia, Tanjug/AP

Mnoge svetske zvezde uživaju u obilju luksuza, novca, putovanja, nekretnina i ostalog, no neki od njih se plaše uroka.

Iako mnoge svetske zvezde vrte milione dolara i imaju sve što požele, ipak postoje stvari kojih se boje. Ima sujevernih glumaca i pevača koji uvek sa sobom nose predmete koji ih štite ili im donose sreću, a ovo je spisak najzanimljivijih. 

Glumica i Oskarovka Odri Hepbern je imala figuricu zeca koji joj je navodno donosio sreću i koga je uvek nosila sa sobom.

Čuvena glumica Helen Miren (75), takođe dobitnica Oskara, svaki put na dodele nagrada nosi isti par cipela, koje ne skida.

Hajdi Klum (47) kao amajliju nosi kesicu sa svojim mlečnim zubom, što je mnoge zgrozilo.

Portorikanski glumac Benisio del Toro (53) ima neobičnu naviku. Sa sobom nosi prsten od drveta kako bi mogao "da kucne o drvo" kada pomisli na nešto loše.

Muzičar Stiven Tajler (72), koji je prepoznatljiv po svom oštrom i promuklom glasu, ima čudnu amajliju. Oko vrata nosi ogrlicu sa zubom, ali ne bilo čijim. Kad je bio dete, uhvatio je rakuna za čiji zub veruje da ga štiti.

Američka pevačica Madona (62) nosi crveni konac oko ruke za koji se veruje da "odvraća nesreću". Taj končić nose i brojne druge zvezde, kao što su Lindzi Lohan (34), Rijana (32), Ešton Kučer (42), Britni Spirs (39), Paris Hilton (39), a nosio ga je i preminuli Majkl Džekson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    11. januar 2021 | 13:17

    I ja imam svoju amajliju ,to sam otkrio nedavno kad god pomislim na jednog svetca sve ide pozitivno na mene ,onda sam shvatio moc tog svetca a da siroke mase nisu ni svesne toga sra imaju u svom pravoslavlju,slava svim svetima ,apostolima,arhangelima i andjelima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA