Za porodični ručak na ruci nosi vrednost automobila: Viktorija Bekam ponela tašnu od 15.500 evra

Slavna porodica Bekam je uslikana u jednom restoranu u Majamiju, a dizajnerka je tom prilikom nosila nerealno skupu tašnu

  • 9
Victoria Beckham Bekamovi; Foto: Instagram/victoriabeckham

Popularna porodica Bekam je uslikana na ručku u Majamiju, a tom prilikom je mama Viktorija nosila veoma skupu tašnu.

Naime, bivši profesionalni fudbaler Dejvid Bekam (45) je sa svojom suprugom Viktorijom (46) i njihovom decom Romeom, Kruzom i Harper uslikan u restoranu hotela "Setai" u Majamiju, gde su uživali u predivnom pogledu na okean.

Sa njima nije bio njihov najstariji sin Bruklin (21) koji se nedavno verio sa Nikolom Pelc (25), ali su sve oči bile uprte u slavnu dizajnerku Viktoriju.

Ona je tom prilikom nosila "Hermes Birkin" tašnu koja košta 15.500 evra, dok je nosila belu majicu i crne pantalone.

Fanovi su komentarisali da izgleda sjajno, a bilo je i onih koji kritikuju "rasipništvo", te komentarišu da ljudi imaju i automobile koji manje koštaju od njene torbe.

Dejvid je sa porodicom otputovao u Majami zbog posla sa njegovim fudbalskim timom “Inter Miami”, a ovom prilikom je nosio belu majicu i zeleni kačket na glavi.

On je sve vreme držao svoju ćerkicu Harper za ruku i nešto joj je pričao na uho, a devojčica je zatim pogledala direktno u pravcu paparaca, pa su verovatno pričali o tome da su uočili fotoreportere koji žele da uslikaju svaki trenutak njihovog života.

Njihov najstariji sin Bruklin Bekam je pronašao ženu svog života Nikolu Pelc (25), koju je nedavno verio, a sada s glumicom planira luksuzno venčanje.

Trebalo bi da se održi u italijanskom luksuznom odmaralištu Borgo Injacija u Pulji. Cena za to, za ovu porodicu, prava je "sitnica". Procenjuje se da će troškovi iznositi 400.000 evra.

Novac neće biti problem jer osim što ga njegovi roditelji imaju, ne nedostaje ga ni Nikolinim roditeljima. Naime, njen otac Nelson Pelc (78) ima bogatstvo koje se procenjuje na 1,7 milijardi dolara, što je daleko veće od bogatstva Bekamovih. 

Najuzbudljivije vesti! Ne možemo da budemo srećniji, jer će se Bruklin Bekam i Nikola Pelc venčati! Želimo vam puno ljubavi i doživotne sreće. Svi vas mnogo volimo - napisala je Viktorija nakon veridbe najstarijeg sina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA