≫ 

Viktorijin anđeo bez mane: Brazilska manekenka pokazala zanosno telo na Bahamima

Izabel je pokazala čime raspolaže i zapalila internet

  • 0

Brazilska manekenka i bivši Viktorijin anđeo Izabel Gular (35) je objavila novi video snimak na svom Instagram profilu u kom je pokazala koliko je preplanula, a tom prilikom je istakla i sve ostale fizičke atribute.

Naime, Izabel je na drštvenoj mreži Instagram, na kojoj ima 4,6 miliona pratilaca objavila sjajan video snimak u bikiniju na kojoj je otkrila da se trenutno nalazi na Bahamima na odmoru, a tom prilikom je istakla svoje duge noge, zategnut stomak, kao i savršenu guzu.

Manekenka je izgledala veoma zategnuto u crnom minijaturnom bikiniju koji je malo toga ostavio mašti, a ceo izgled je upotpunila šeširom i tamnim naočarima za sunce.

Nosila je i zlatne minđuše, narukvicu i prstenje, a oko bokova je imala zanimljiv lančić koji joj je padao preko njenih kupaćih gaćica.

"Ženo, stvarno nije realno da tako dobro izgledaš", "Bomba", "Imaš najbolje telo na svetu","Kakva guza", "Najduže noge ikada", "Prelep ten", bili su samo neki od komentara njenih fanova.

Brazilska lepotica je postala poznata kada je šetala na reviji "Victoria's secret" 2005. i kada su je okarakterisali kao naslednicu njene koleginice Žizel Bundšen (39), iako svi kažu da u licu najviše podseća na manekenku Alesandr Ambrosio, takođe iz Brazila.

Na žalost obožavatelja, naročito onog muškog dela, Izabel je verena za nemačkog golmana Kevina Trapa (29) koji je od nje mlađi šest godina i trenutno igra za "Eintracht Frankfurt", a za praznike su bili odvojeni.

Kevin je Božić i Novu godinu dočekao sa svojom porodicom u Nemačkoj, dok je Izabel katolički Božić provela sa porodicom u Brazilu, a zatim je otputovala na Bahame, kako bi dočekala 2021. godinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA