≫ 

Albanka koja je prisvojila ajvar pokazala "tračice" i "zgrnula" 5,6 miliona lajkova

Popularna pevačica se ne plaši da pokaže čime raspolaže

  • 7
Dua Lipa Dua Lipa; Foto: Tanjug/AP

Engleska pevačica Dua Lipa (25) je poznata po tome što pomera granice svojim provokativnim stilom, a sada novim fotografijama na društvenim mrežama zapalila internet.

Naime, slavna pevačica je pozirala u crnoj haljini sa golim leđima, a tange je podigla veoma visoko kako bi naglasila svoj seksepil.

Haljina "Monot" koju je nosila košta 1.430 dolara, dok je nosila tange sa Rijaninim potpisom iz njene "Savage X Fenty" kolekcije donjeg veša.

Lipa je jedna od poslednjih ličnosti koja je prihvatila novi trend "istaknutih tangi", koje su započele slavne sestre Kim Kardašijan i Kajli Džener, a nastavile su manekenke Bela Hadid, i Hejli Biber, pevačice Bijonse i Dženifer Lopez, kao i Mis Univerzuma 2012. godine Olivija Kulpo.

Njen dečko Anvar Hadid je očigledno odobrio njen izgled, pa je pored toga što je pozirao sa njom, ostavio emotikone srca u komentarima.

Na ovoj objavi Dua je prikupila 5,6 miliona lajkova, dok je na Instagramu prati 58,7 miliona pratilaca.

"Izgledaš kao san!", "Ovo nije fer što nam radiš”, "Omiljene fotke sa tvog Instagrama su upavo ove", "Tako sam srećna što te vidim ovako srećnu", "Prezgodna si", bili su samo neki od komentara njenih pratilaca.

Podsetimo, poznata pevačica je nedavno isprovocirala javnost na Balkanu kada je leskovački ajvar prikazala kao albansko jelo u jednoj emisiji, a kasnije je ponovila istu stvar pa je prisvojila i ćevape, i tako izazvala bes mnogih pratilaca. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA