Ruski milijarder za ćerkin 4. rođendan iskeširao 50.000 $: O njegovoj prošlosti se i danas priča

Poznati Rus je iskeširao 50.000 dolara za rođendan svoje ćerke u Majamiju

  • 4
Vladislav Doronin and Kristina Romanova Kristina Romanova i Vladimir Doronin; Foto: Profimedia

Ruski milijarder Vladislav Doronin (58) i njegova lepša polovina Kristina Romanova (26) su priredili pravi spektakl za 4. rođendan svoje mezimice.

Naime, popularni par je ovog vikenda organizovao rođendansku žurku svojoj ćerki u Majamiju, a izvor blizak njima kaže da je slavlje koštalo oko 50.000 dolara, piše Pagesix.

Žurka se održala u dvorištu ispred njihove vile koja košta 16 miliona dolara i koju su kupili od Šakila Onila, a zanimljiv performans su ovom prilikom izveli članovi "Cirque du Solei".

Na fotografijama se vidi da su mnogi zabavljači bili obučeni u različite kostime dečjih junaka, a pred gostima i decom su izveli brojne tačke, pa su se zatim igrali sa slavljenicom.

Mnogi komentarišu da je nepotrebno trošiti toliko novca na dečja slavlja, no poznate ličnosti dokazuju upravo drugačije.

Podsetimo, manekenka Romanova i Doronin se zabavljaju od 2014. godine i imaju dvoje zajedničke dece, a kada su započeli vezu ona je imala 19, a on 51 godinu, pa su ih mnogi kritikovali zbog 32 godine razlike u godinama. 

Takođe, Vladislav se pre nje zabavljao sa Crnom panterom, manekenkom Naomi Kembel (50), koja je zbog njega prešla u pravoslavlje. 

Međutim, svi mediji brujali su o potezu Doronina da tuži Kembelovu.

On je tvrdio da mu, osim novca, Naomi ne želi vratiti i neke predmete koji vrede oko tri miliona dolara, a koje je navodno uzela od njega.

Doronin i manekenka su bili u vezi od 2008. do 2013. godine. U tom periodu obasipao ju je poklonima i vodio na luksuzna krstarenja privatnom jahtom, a često su boravili i u njegovoj vili na privatnom ostrvu Kleopatra u Turskoj.

Naomi, poznata i po incidentima, tokom odmora sa Vladislavom napala je paparaca koji je pokušao da ih snimi. Udarila ga je torbicom po glavi, ogrebala mu oko, zbog čega je bila osuđena uslovnu kaznu od šest meseci zatvora.

Doronin je vlasnik "Aman" odmarališta, dok uskoro otvara potpuno novu zgradu na 5. aveniji u Njujorku, a njegovo bogatstvo se procenjuje na milijardu dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bak

    12. januar 2021 | 21:56

    To ko kad ja izdvojim dinar, taj odnos odprilike.

  • Simke

    14. januar 2021 | 08:02

    Koliko su Ruskinje prefinjenije ljepote... i Kristina je mogla da ugradi silikone u grudi i zadnjicu, napuni usne i jagodice, ali prirodan izgled se svuda vise ceni za razliku od plastikanerki... osim u Srbiji.

  • alal vera alal vera

    12. januar 2021 | 17:24

    jk to pravi mnogo bolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA