Šon Pen se zapustio ili je samo pospan? Slavni glumac uslikan u prilično neuglednom izdanju

Oskarovac je u poslednje vreme pustio dužu kosu i bradu, a ovom prilikom je nosio crni šuškavac i farmerke

  • 1
Sean Penn, Šon Pen Šon Pen; Foto: Tanjug/AP

Američki glumac i producent Šon Pen (60) je uslikan na ulicama Los Anđelesa u neurednom izdanju, a holivudska zvezda je ovom prilikom izgledao veoma neispavano.

Naime, slavni glumac je uslikan sa kafom i cigaretom u ruci na parkingu u Brentvudu, a dok je čekao prijateljicu izgledao je veoma neispavano.

Oskarovac je u poslednje vreme pustio dužu kosu i bradu, a ovom prilikom je nosio crni šuškavac i farmerke.

On je sedeo na geperku svog kamioneta i bezbrižno čekao svoju prijateljicu, sve dok nije ugledao holivudske paparace koji ga prate u stopu, pa se uzbrzo uputio u nepoznatom pravcu.

"Neuredan je", "Šon je načisto propao", "Ni traga od šmekera", samo su neki od komentara razočaranih fanova, koji su navikli da ga vide u reprezentativnom stanju.

Pen je inače poznat kao veliki ženskaroš, a brojne su izjave njegove bivše partnerke Šarliz Teron o njihovoj ljubavnoj vezi.

Iako su kružili tračevi da je Šarliz bila verena sa Šonom i da je on bio ljubav njenog života, glumica je demantovala veridbu.

- To nije istina, ne. Nisam se zamalo udala za Šona. To tu takva sr***. Izlazili smo i to je bilo to. Nismo nikada živeli zajedno i ne bih nikada pristala da se udam za njega - rekla je Šarliz.

On je takođe često okarakterisan kao muškarac koji vara žene, a primer za to je i njegov brak sa pevačicom Madonom.

Oni su se upoznali na snimanju njenog muzičkog spota za pesmu "Material Girl" i venčali nekoliko meseci kasnije. Posle 4 godine braka rastali su se jer ju je navodno fizički zlostavljao i varao, što je Madona kasnije demantovala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    18. januar 2021 | 16:57

    Nisu oni optereceni kao vecina ljudi ovde, bas njega briga sta je obukao, to su prave zvezde a ne ove nase susumige!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA