≫ 

Kim Kardašijan tip-top sređena u providnoj bluzi, a iza nje haos - pobacala stvari gde je stigla

Kardašijanka se ne obazire što je njen razvod danima glavna tema svetskih medija

  • 1
KIm Kardašijan Printskrin: Twitter/KimKardashian

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan (40) novom fotografijom na kojoj je top-top sređena žestoko se izblamirala zbog haosa iza sebe.

Kardašijanka je pozirala u providnoj bluzi, našminkana i sa frizurom, a na licu imala je blagi osmeh usprkos brujanju svetskih medija da se razvodi od supruga, repera Kanjea Vesta.

Međutim, uprkos tome što Kim zaista lepo izgleda, veliku pažnju privukao je haos iza nje. Stvari su bile razbacane po garnituri, ali njoj to nije smetalo, pa se fotografisala baš iz ugla da se vidi šta je iza nje.

Ona je u opisu fotografije napisala "11:11" i dodala emotikon zvezdica, a kako izgleda, Kardašijanka veruje da kada se "kazaljke poklope" ili je isti broj sati i minuta, pravo je vreme da se zamisli želja koja će se ostvariti.

Kardašijakini pratioci uputili su joj brojne komplimente da odlično izgleda, a njena sestra Kajli Džener napisala joj je da je preslatka. Međutim, pojedinima je za oko zapao haos iza nje, pa su joj uputili kritike.

Podsetimo, strani mediji već danaima bruje da se Kim i Kanje razvode. On je težak 1,3 milijarde dolara, dok Kim ima "samo" 900 miliona dolara, pa fanovi njihov potencijalni razvod nazivaju "razvod od 2,2 milijarde dolara".

Kim i Kanje treba da raspodele zajedničko stečenu imovinu - vise od 100 miliona dolara u nekretninama, 3,8 miliona dolara u kolekciji automobila, ranč u Vajominu od 14 miliona dolara koji se prostire na 1.400 hektara zemlje i mnoge druge nekretnine.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA