Hurem oduševila novom slikom sa ćerkicom Lili Koi: "Ovako samo majka može da gleda"

Hurem objavila novu fotografiju na kojoj pozira sa ćerkom, koju je nedavno rodila, a sve zanima bebino ime

  • 1
Meryem Uzerli, Hurem HUREM; Foto: Profimedia

Nemačka glumica poreklom iz Turske Merjem Uzerli (37), koja se proslavila ulogom Hurem u popularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni" je objavila fotografiju sa ćerkom koju je nedavno rodila.

Naime, Merjem Uzerli je oduševila svoje pratioce kada je pozirala sa ćerkicom Lili Koi, koja je rođena pre nekoliko dana. Hurem se porodila 8. januara, a nekoliko dana kasnije ju je predstavila celom svetu.

- Naša najdraža Lili Koi... Lara Jemima, tata i ja smo presrećni što možemo da ti poželelimo dobrodošlicu u našu porodicu. Osećamo se tako blagosloveno i srećno jer si nam stigla. Budi zaštićena zavek - napisala je Hurem u opisu objave.

Na Instagramu je prati preko 6 miliona fanova, a neki od njih su joj poručili da su ona i ćerka predivne.

Merjem Uzerli nije htela da otkrije ime emotivnog partnera i oca njenog drugog deteta. Samo je navela da je veoma zaljubljena.

Neke stvari bih zadržala za sebe - rekla je nedavno glumica.

Šuška se da ljubi kolegu Saglara Ertugrula (33), ali niko od njih dvoje to nije potvrdio.

Uzerli već ima ćerku Laru Jemima (6) koju je dobila u vezi sa 17 godina starijim Kanom Atesom, s kojim nije u kontaktu još od pre rođenja njene prve ćerke. Merijem sada živi u Berlinu s ćerkama. Vratila se glumi, ali je započela i svoj biznis.

- Otvaram svoju prvu prodavnicu "NOSH NOSH" u Berlinu. Radi se o ukusnim i zdravim komadima. Ovo je tek početak predivnog putovanja. Prvi put u Berlinu, a onda, nadam se po celom svetu. Ja i moji prijatelji stvorili smo mesto na kojem želimo da se osećate kao kod kuće i uživate u kvalitetnim i ukusnim našim proizvodima - napisala je tada glumica na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beaty

    13. januar 2021 | 15:15

    Merjam,neka ti je ziva i zdrava bebica i ti sa njom. Kao i biznis zelim da je uspesan,srecan i dugovecan. Svaku srecu zelim ti zelim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA