Princeza Jasmin ili ipak ne? Krisi Tajgen pažnju privukla cirkonima posred čela i nisu baš mali

Slavna manekenka je izašla u šoping u veoma stilizovanom izdanju

  • 2
Krisi Tajgen Krisi Tajgen; Foto: Profimedia

Američka manekenka Krisi Tajgen (34) je uslikana na ulicama Beverli Hilsa u sređenom izdanju, a tom prilikom je imala veoma zanimljiv nakit na licu.

Naime, supruga muzičara Džona Ledženda (41) ne dozvoljava da je pandemija korona virusa spreči da dobro izgleda, pa je u šoping otišla u veoma stilizovanom izdanju.

Ona je obukla braon pleteni džemper, preko bele haljinice sa čipkom, a obula je braon čizme od prevrnute kože koje su bile preko kolena.

Krisi je imala pletenice na glavi, dok je nosila crnu zaštitnu masku preko lica i pokušavala je da drži fizičku distancu od drugih ljudi.

Ono što je privuklo pažnju prisutnih jeste nakit koji je nosila na čelu - cirkone koje je zalepila između očiju, pa su je fanovi uporedili sa Princezom Jasmin.

Fanovi kažu da je Krisi dama od stila, ali da je obukla haljinu koja liči na spavaćicu i to smatraju jednim od njenih retkih modnih promašaja.

Manekenka je pre tri meseca izgubila bebu, ali i dalje ima ispupčen stomak.

Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj je pozirala u uskoj, dugoj haljini tako da se njen ispupčen stomak jasno vidi.

Maneknka je istakla da je tužna i da je frustrira to što i dalje ima stomak kao da je u drugom stanju, a naglasila je da je srećnom čine njena deca.

- Ovo smo moje telo i ja, juče. Iako nisam trudna, svaki pogled u ogledalo podseća me na ono što je moglo biti. Ne znam zašto i dalje imam stomačić. Tužna sam, frustrira me to - napisala je tada manekenka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • obrad1002

    23. januar 2021 | 06:23

    Ovi holivudski satanisti sad se opet sire.. nazalost olos pobedio

  • baba smilja iz darosave

    21. januar 2021 | 16:38

    tigen nije tajgen oda je kigen kajgen nije kigen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA