Na slici je žena koja je nekad bila oličenje lepote, a danas kopa po kontejnerima i odbija pomoć

Loni Vilison je nekada bila lepa plavuša, koja se bavila bodibildingom, a sada je beskućnica na ulicama Los Anđelesa

  • 10
Jeremy Jackson Loni i Džeremi; Foto: Chaos / Backgrid USA / Profimedia

Bivša supruga američkog glumca i pevača Džeremija Džeksona (40), Loni Vilison (37) je nekada bila manekenka i bodibilderka koja je uživala u luksuzu, a par godina nakon razvoda od njega je nestala i posle skoro dve godine pronađena je kao neprepoznatljiva beskućnica na ulicama Los Anđelesa.

Naime, ova žena je nekada bila oličenje lepote, a danas živi na ulici i prošle nedelje je uslikana kako kopa po kontejneru u južnom delu grada.

Loni i zvezda serije "Čuvari plaže" su bili u braku od 2012. do 2014. godine, ali su se razveli nakon mnogo svađa pod uticajem alkohola.

Godine 2018. njeni prijatelji su pokušali da je nagovore da ode u klniku za odvikavanje od opojnih supstanci, posebno kristalnog meta i da reši svoje mentalne probleme, ali je ona nakon toga nestala i sada je pronađena u potpuno drugačijem izdanju, kao druga osoba.

Džeremijeva bivša devojka Sindi Kovaks otkrila je da je glumac odbio da pomogne svojoj bivšoj supruzi nakon što su se razveli 2014. godine.

- Jako je tužno to što se dogodilo Loni i što nikada nije dobila pomoć koja joj treba - rekla je Sindi.

- Bilo mi je muka od Džeremijeve reakcije. Jednostavno ga nije bilo briga - dodala je Sindi.

Za strane medije Loni je rekla da joj "pomoć nije potrebna" i da "joj je sasvim dobro", kao i da nema nikakav kontakt sa Džeremijem u poslednjih nekoliko godina.

- Nisam razgovarala sa Džeremijem. Ne želim da razgovaram sa prijateljima, dobro mi ide. Ne želim da mi iko pomogne - rekla je Loni.

- Nemam mobilni telefon. Imam hranu i mesto za spavanje. Tu i tamo dobijem novac, a hrane ima u kantama i u blizini prodavnica. Ovde ima mnogo toga - rekla je Loni, čija je priča rastužila mnoge.

Loni izgleda dosta starije, kosu je skratila, ima roze šiške, nema par prednjih zuba i nema ni traga od prsate plavuše koja je zavodila muškarce širom sveta. Prolaznici koji su je videli uživo su se sažalili i dali joj hranu, kako ne više ne bi jela iz kontejnera. Tužne fotografije bivše lepotice pogledajte u galeriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    14. januar 2021 | 11:38

    Bila jeste lepa, ali jos uvek nije stara. Ali mentalni problemi sve pokvare, i lepotu i zivot, i drustvo..

  • Valjda

    14. januar 2021 | 10:06

    Sve joj se smučilo...

  • Lejla

    14. januar 2021 | 10:58

    I sad je lijepa...odjeća ne čini čovjeka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA