≫ 

Dženifer Lopez, u 52. godini, u bikiniju je ništa manje od savršene inspiracije za sve žene

Latino diva je, zaista, primer savršenog vođenja računa o svom izgledu

  • 14
Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Profimedia/Splash

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) je uslikana na plaži na Bahamima, a ovom prilikom se na paparaco fotografijama ne vide njene nesavršenosti, kojih u 52. godini života, ima zaista malo.

Naime, latino diva je uživala na plaži u bordo kupaćem kostimu, a u prvi plan je stavila svoju fantastičnu figuru i bujnu guzu.

Iako se na nedavnim paparaco fotografijama vidi da slavna pevačica ima dosta celulita i sala na butinama, na novim fotografijama se čini da je taj "problem" nestao.

Džej Lo j prvo pokazala "pločice" na stomaku, a zatim se okrenula i istakla podignutu guzu bez "pomorandžine kore".

Lopezova je na glavi nosila "Christian Dior" bordo šešir i braon naočare za sunce sa zlatnim okvirom. Na ušima je nosila zlatne alke kako bi upotpunila ceo stajling za plažu, a fanovi kažu da izgleda 15 godina mlađe.

"Sa celulitom ili bez, žena izgleda odlično za svoje godine", "Haha ima etiketu na kupaćem kostimu", "Savršena", bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Džej Lo je nedavno ponovo odložila venčanju sa verenikom, bivšim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (45).

Pevačica i njen verenik prvo su zakazali venčanje u avgust 2020. godine u Italiji, ali su slavlje zbog pandemije korona virusa odložili za kraj godine, međutim, Dženifer i Aleks ponovo su pomerili svoju svadbu.

- Shvatili smo da nema razloga za žurbu. Trebali smo se venčati u avgustu u Italiji, to smo sve detaljno isplanirali. No, zbog svega što se izdogađalo odložili smo svadbu. Italija je tada bila najgore mesto na svetu. Bilo mi je sve razočaravajuće - rekla je Dženifer u emisiji kod Endija Koena.

- Stvari će se dogoditi kada bude suđeno, ali onda pomisliš: "Želimo li mi to uopšte"? Okolnosti su nam dale priliku da zastanemo i razmislimo o tome - zaključila je Džej Lo.

Video: Kada su zamešale zajedno guzama, sve je stalo: Džej Lo učila Šakiru kako da tverkuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA