≫ 

Sin joj ima 20, novi dečko 26 godina, a svi zajedno sada uživaju na egzotičnom porodičnom putovanju

Slavna pevačica se ne odvaja od svog 37 godina mlađeg dečka

  • 4
Madona Madona; Foto: Profimedia/Zuma Press

Američka pevačica Madona (62) u poslednje tri nedelje posetila je pet različitih država, iako su na snazi brojne zabrane tokom pandemije korona virusa u svetu.

Naime, sva putovanja su bila moguća jer pevačica putuje privatnim avionom sa svojom porodicom.

U stopu ju je na putovanju pratio njen dečko, američki plesač i koreograf Ahlamalik Viliams (26). Pred Božić je sa četvoro dece krenula prema Londonu, a sa njima je bio i Viliams. Kasnije im se pridružio i Madonin najstariji sin Roko (20), pa su se svi zajedno uputili u Afriku.

Krajem decembra otišli su u Malavi u Africi, dok su na putu posetili i Egipat.

U Malaviju su bili nedelju dana, a tamo su upoznali i predsednika te države. Družili su se sa meštanima i posetili bolnicu koju je osnovala upravo Madona.

Posle su posetili Keniju, a Madona se pohvalila kako je sa mlađim dečkom bila s plemenom Pokot tribe na zapadu Kenije. Pre putovanja cela porodica se testirala na Covid-19 i svi su bili negativni.

Inače, razlika od 37 godina između Madone i Vilijamsa izgleda nikome ne smeta, a oni se odvajaju samo u retkim trenucima. Madonin sin Roko ima 20 godina, dok njena ćerka Lurdes ima 24, a nikome ne smeta što je Vilijams samo par godina stariji od njih.

Ahlamalik je poslednji u nizu Madonninih mlađih muškaraca s kojima je izlazila otkako se 2008. godine razvela od reditelja Gaja Ričija, koji je i sam bio od nje mlađi 10 godina.

- Ona uopšte ne želi ni da gleda muškarce koji nisu barem upola mlađi od nje. Njeni prijatelji misle kako bi trebalo da se fokusira na starije tipove ako uopšte želi neku ozbiljniju vezu. Sjajno je što joj još uvek uspeva da zavede takvu decu, ali ako pogledate istoriju njenih ljubavnih veza, jasno vam je da to neće potrajati - izjavio je anonimni izvor.

Video: Madona sa sinom napravila žurku u samoizolaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    14. januar 2021 | 16:12

    Pa ona i ne zeli da veza traje,zivi riba zivot,ovi momci misle da su face sto setaju Madonu,a ne znaju da su roba

  • DARKO 100%

    14. januar 2021 | 16:09

    Ma čiste perverzije,moralne nakaradnosti

  • Zoka

    14. januar 2021 | 20:35

    Lova čini čuda😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA