Afro-lokne i savršeno opušten stajling: Zvezda moćnog glasa u poodmakloj trudnoći izgleda preslatko

Bivša članica ženskog muzičkog benda "Destiny's Child" Keli Rouland će uskoro na svet doneti svoje drugo dete

  • 0
Kelly Rowland, Keli Rouland Keli Rouland; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica i tekstopisac Keli Rouland (39) je uslikana na ulicama Los Anđelesa sa velikim trudničkim stomakom, a deluje kao da će se pevačica uskoro poroditi.

Naime, bivša članica muzičkog benda "Destiny’s Child" je posetila jednu kliniku u Santa Moniki i tom prilikom je sama prošetala do nje.

Ona je otiišla na pregled kod doktora u "UCLA Santa Monica Medical Center" i tom prilikom je izgledala zaista zanosno.

Obukla je sivi pamučni kombinezon koji je istakao njen veliki trudnički stomak - koji je sve vreme držala jednom rukom, a u drugoj ruci je imala crno-belu tašnu.

Na licu je nosila zaštitnu masku kako bi se zaštitila za vreme pandemije Covida-19, dok je na očima imala naočare za sunce.

Ono što se svim prolaznicima svidelo jeste njena frizura i prirodne kovrdže koje joj predivno stoje, a Keli je za vreme trudnoće retko tretirala ili ispravljala kosu. Oko vrata je nosila dve ogrlice a na jednoj od njih je slovima pisalo "MOM", čime je Keli pokazala kojom titulom u životu se najviše ponosi.

Ona će uskoro roditi svoje drugo dete, a sa suprugom Timom Viterspunom (46) već ima sina Titana Viterspuna koji ima 6 godina.

Podsetimo, Keli se za svog supruga udala 2014. godine u svojoj 33. godini života i od tada su u srećnom braku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA