Emili u 7. mesecu nije teško da u visokim štiklama vuče ogromnu kesu: Žene oduševio kaput od 4.394 $

Slavna manekenka je uslikana u širokoj majici koja joj je prekrila trudnički stomak, a preko ima "Dolce & Gabbana" kaput

  • 0
Emily Ratajkowski, Emili Rajtakovski Emili Ratajkovski; Foto: Profimedia/MediaPunch/BACKGRID/Backgrid USA

Američka manekenka poreklom iz Poljske Emili Ratajkovski (29) je uslikana na ulicama Njujorka u veoma interesantom izdanju, a tom prilikom je "sakrila" trudnički stomak.

Naime, slavna manekenka je prošetala njujorškim ulicama u šarenom kaputu, a nosila je toliko široku majicu, da prolaznici nisu ni primetili da očekuje bebu.

Emili je tom prilikom nosila crne pantalone i braon čizme sa zmijskim printom, dok je na licu nosila crnu zaštitnu masku i naočare za sunce.

Kosu je pustila niz leđa, dok je u ruci nosila ogromnu crnu kesu, koja je bila puna raznih stvari.

Njeni fanovi su se pitali kako trudna žena uspeva sve sama da uradi - i da nosi štikle i tešku kesu u ruci u isto vreme, pa su joj savetovali da uvek bude u pratnji nekoga.

"Iju gde joj je nestao stomak", "Zar ona nije trudna", "Smršala je?" bili su samo neki od komentara fanova.

Drugi obožavatelji pak kažu da se po Emilinim nogama može primetiti da je trudna, jer ima natečena kolena, a otoci na stopalima i drugim delovima tela su karakteristika skoro svih trudnica.

Podstimo, ona se nedavno vratila iz Los Anđelesa u Njujork, a iako su svi očekivali da će se poroditi upravo u Kaliforniji, izgleda da to neće biti slučaj. Njene najnovije fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA