Tašta pokojnog Kobija Brajanta traži kuću, "mercedes" i 5.000.000 dolara odštete!

- Ponudila sam joj mesečno izdržavanje, ali to joj nije bio dovoljno. Kontaktirala me je preko posrednika i zatražila pet miliona dolara, kuću i Mercedes SUV - rekla je Vanesa o svojoj majci

  • 5
Vanessa Bryant, Sofia Urbieta Laine Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Youtube/Primer Impacto

Narušeni odnos između udovice Kobija Brajanta Vanese Brajant (38) i njene majke Sofije Lejn (68) je upravo prešao na sud.

Prema sudskim dokumentima podnesenim u Kaliforniji, Sofija je tužila svoju ćerku kako bi dobila finansijsku pomoć i tvrdi da "nije bila plaćena kao njena dugogodišnja lična asistentkinja i dadilja porodice Brajant".

U tužbi koja se sastoji od 48 strana, Lejnova navodi da je Kobi Brajant pre svoje pogibije, 26. januara 2020. godine, obećao da će se brinuti o svojoj tašti do kraja njenog života.

Vanesa je odgovorila na majčinu tužbu govoreći:

- Ova tužba je neozbiljna i nezamislivo me vređa. Moj muž nikada nije obećao ništa mojoj majci i bio bi toliko razočaran zbog njenog ponašanja i nedostatka saosećanja - kaže Vanesa.

Vanesa tvrdi da Lejn nikada nije bila Kobijeva ni njena lična asistentkinja, niti je bila dadilja njenim ćerkama.

Skoro godinu dana nakon tragične smrti košarkaške legende i dalje traju prepucavanja o njegovoj ostavštini. Iako Kobi nije razgovarao s roditeljima od 2013. godine, bio je u dobrim odnosima s taštom.

- Nažalost, Kobijeva obećanja nisu ugledala svetlo dana jer je on sad pokojni, a Vanesa Brajant je napravila svaki korak da poništi njegova obećanja prema Sofiji - piše u spisima.

Podsetimo, u helikopterskoj nesreći su poginuli Kobi i njegova ćerka Đijana i još šest putnika i pilot.

- Moja majka nastavlja da pokušava da pronađe način kako bi iznudila finansijske prihode od moje porodice. Podržavala sam Lejn skoro 20 godina i uvek sam bila kod kuće, pa smo muž i ja sami odgajali naše ćerke. Ona je bila samo njihova baka koja je bila izdržavana od strane mene i svog zeta na moj zahtev - rekla je Kobijeva udovica Vanesa.

- Ona je 20 godina živela na našem obližnjem imanju, bez plaćanja ikakvih troškova jer je tvrdila da posle razvoda nema novca za kupovinu svog doma - dodala je Vanesa.

- Tražila sam novu kuću za porodicu, a nedelju dana kasnije moja majka je na televiziji bacila ljagu na porodicu iako je besplatno živela u stanu koji joj je iznajmljen. I nakon te izdaje ponudila sam joj mesečno izdržavanje, ali to joj nije bio dovoljno. Kontaktirala me je preko posrednika i zatražila pet miliona dolara, kuću i Mercedes SUV - otkriva Vanesa.

Vanesa tvrdi kako majka sada želi više novca nego što je dobijala kada je Kobi bio živ i da je stvar izmakla kontroli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    15. januar 2021 | 14:45

    Tipicno za Amere, samo su alavi na pare, nikad im dosta! Cerka joj izgubila muza i dete, a ova se otima za pare, strasno.

  • vk

    15. januar 2021 | 15:00

    Haahaa vredi 600 miliona ne daje mami nista

  • ma

    16. januar 2021 | 07:16

    Rekli ste Tasta?! Sve je jasno... idemo dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA