Sara uživa sa 32 godine starijom glumicom i ne mari za zlobne komentare: "Paziću na tebe, zauvek"

Poznata glumica čestitala partnerki 78. rođendan

  • 6
Sarah Paulson, Holland Taylor Sata Polson i Holand Tejlor; Foto: Profimedia/Xavier Collin/Image Press Agency/SplashNews.com/Splash

Američke glumice Sara Polson (46) i Holand Tejlor (78) su u vezi od 2015. godine, a glumice od samog početka ni najmanje nisu zabrinute zbog negativnih komentara o njihovoj vezi.

Naime, glumica Sara se sada oglasila na društvenoj mreži Instagram i poželela svojoj 32 godine starijoj partnerki srećan rođendan.

Ona je poželela srećan rođendan svojoj "savršenoj devojci", kako je napisala za glumicu, koja slavi 78. godinu života.

- Svi su me putevi vodili prema ovom licu, ovim očima i ovoj duši. Jednostavno, ti si meni sve. Paziću na tebe. Danas. Sutra. Zauvek. Ako ne voliš ovu fotografiju, idiot si, pa se nemoj ljutiti na mene kada je vidiš. Čak sam je stavila u crno-beli format kakav voliš. Ovo je savršena fotografija savršene osobe. Srećan rođendan, ljubavi - napisala je Sara na Instagramu uz fotografiju svoje dugogodišnje partnerke.

Glumice su se zaljubile 2015. godine, iako su se upoznale 10 godina ranije na jednoj večeri, ali su tek kasnije stupile u kontakt preko Tvitera kada je Holand poslala Sari poruku. Sara često u intervjuima ističe kako je Holand najlepša žena koju je ikada videla, uprkos velikoj razlici u godinama među njima.

- Nisam planirala da se zaljubim u osobu u koju sam se zaljubila. Zašto je to zanimljivo ljudima? Jer je neobično. Ako moj život i priča nadahnjuju nekoga, to ne može biti loše - zaključila je glumica koja je i pre Holand volela starije žene.

Od 2004. do 2009. godine bila je u vezi s 61-godišnjom glumicom Čeri Džouns, a jednom prilikom je otkrila kako su se rastale jer nisu delile isti stav u životu u to vreme.

Pre starijih glumica Sara se zabavljala s muškarcima, a bila je i verena za kolegu Trejsija Letsa.

Sara se proslavila u filmu "Down With Love" iz 2003. godine u kom glumi sa Rene Zelveger, da bi potvrdila svoju odličnu glumu u seriji "Suđenje O. J. Simpsonu", dok je Holand najviše ostala zapamćena po ulozi majke Čarlija Šina u seriji "Dva ipo muškarca", kao i u komediji "Pravna Plavuša" sa Riz Viterspun.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA