Obožavateljke zabrinute: Čuveni Zverka iz serije "Seks i grad" umire u novoj sezoni?

Ono što je interesantno je to da je bilo priče da je Zverka, po scenariju, već trebalo da umre u trećem nastavku filma "Seks i grad"

  • 2
Keri i Zverka, Seks i grad

Keri i Zverka, Seks i grad, Printskrin: Youtube

Svet je s nestrpljenjem dočekao vest o nastavku snimanja popularne serije "Seks i grad", ali fanove je sad zabrinulo nagađanje kako bi legendarna Zverka, Kerin dečko kojeg je u seriji glumio 66-godišnji markantni Kris Not (66), mogao da umre u novoj, sedmoj sezoni čije snimanje počinje na proleće.

Nastala je oko toga rasprava među obožavateljima na društvenim mrežama, a o njihovoj teoriji i dalje se priča na društvenim mrežama.

Ono što je interesantno je to da je bilo priče da je Zverka, po scenariju, već trebalo da umre u trećem nastavku filma "Seks i grad".

Nagađanja o smrti Zverke započela su još pre nekoliko godina, nakon što je voditelj podkasta Origins Džejms Endru Miler izjavio da je Zverka prvobitno trebao da umre u predloženom trećem nastavku filma "Seks i grad". Premda je sam Kris Not kasnije opovrgao tu priču, kazavši kako njegov lik nije trebao biti ubijen.

Nakon što je Sara Džesika Parker, famozna Keri iz serije, nedavno na Instagramu objavila tizer sedme sezone, obožavatelji su se počeli da brinu oko sudbine Zverke u novim epizodama. 

Posebno su zabrinute obožavateljke, koje smatraju da serija nema smisla ukoliko Zverka umre.

"Ako Zverka umire, to ne vredi gledati", "Njihova ljubav je glavni motiv, nemojte to uništiti", samo su neki od komentara zabrinutih fanova.

Video: Kad modna ikona postane veganka, bunde zameni salatama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hvala, ne!

    16. januar 2021 | 08:31

    Emitovanje i popularnost ove serije kod nas, pre 20-tak godina, doveli su u velikoj meri, do kvarenja dobrog ukusa i morala, medju obozavateljkama ovog serijala. Jedine vrednosti koje ova serija propagira i promovise su promiskuitetno ponasanje i potrosacki mentalitet, jednostavno receno-fucking and shoping. (V.P.)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA