"Dnevnik sestre nafurane princeze" napisala je sestra Megan Markl, a ono što misli o njoj je surovo

Grant je prema svojoj polusestri već ranije bila kritična, a nazivala ju je "plitkom društvenom penjačicom", te "neljudskom vojvotkinjom od gluposti"

  • 3
Megan Markl , Samanta Grant

Megan Markl , Samanta Grant, Foto: Profimedia, Printskrin/Youtube

Polusestra Megan Markl (39), Samanta Grant (56), objaviće knjigu 'The Diary of Princess Pushy's Sister", što u prevodu znači "Dnevnik sestre nafurane princeze". Reč je o memoarima koje je pisala tokom 2016. godine. Odlučila je da napiše "skrivenu istinu" o Megan.

Samanta je najavljivala da će pisati knjigu o Megan još kad se pročulo da je u vezi s Harijem (36), a nakon toga je javno "napadala" polusestru i redovno pričala o njihovom disfunkcionalnom odnosu. 

Daily Mail piše kako je Megan jako uznemirena zbog knjige, ali da s tim neće izlaziti u javnost.

Zlo joj je od svega što joj polusestra radi iza leđa, doslovno oseća mučninu i bol u želucu - rekli su izvori bliski Megan za britanske medije.

Megan trenutno živi u 14 miliona dolara vrednoj vili u Santa Barbari sa suprugom Harijem i jednogodišnjim sinom Arčijem. Samanta živi na Floridi, a polusestre su se poslednji put videle 2008.

Grant je prema svojoj polusestri već ranije bila kritična, a nazivala ju je "plitkom društvenom penjačicom", te "neljudskom vojvotkinjom od gluposti" koja se ciljano udaljila od vlastitog oca i drugih članova porodice.

Strani mediji pišu kako je Megan u februaru prošle godine navodno briznula u plač kada je čula da njena polusestra planira da objavi knjigu o njoj. Prijateljima se požalila kako se oseća iskorišćenom od osobe koja bi joj trebala biti bliska.

Na stranicama izdavača navodi se 17. januar kao datum kada će knjiga biti dostupna javnosti. Samanta je najavila i objavljivanje druge knjige koja će se zvati "In the Shadows of the Duchess", što znači "U senci vojvotkinje".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gadno

    16. januar 2021 | 11:32

    Ono, kad je sestra ljubomorna na sestru, ako nemas krvnika, onda ti ga je majka rodila, u ovom slucaju otac se potrudio da imas zlo po ocu.

  • Bixy

    16. januar 2021 | 17:00

    Megan je za ovu rugobu institucija. Ni pod prozor ne može da joj pljune, a piše o njoj gluposti. Ej, 12 godina je nije videla a hoće da zaradi blateći je. To rade samo bagre.

  • Tea

    16. januar 2021 | 23:42

    Ono kad svoj život posvetiš pisanju ,,hejt" knjige, kakav promašaj.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA