Zvezdu filma "Gomora" uhapsila policija dok je prodavao drogu

Salvatore je pre deset godina, kao dečak, bio jedan od glavnih likova u filmu "Gomora"

  • 0
salvatore abruzzese Printskrin: Youtube/GiGi Tv

Jedanog od glavnih likova čuvenog filma "Gomora", Salvatore Abrucezea (26), uhapsila je policija u Napulju dok je prodavao drogu, piše portal "Fanpejdz".

Policija je Abrucezea uhvatila na delu dok je rasturao drogu, a u toku pretresa kod njega su pronađene razne vrsta droge. Do sada nije bio optuživan.

Salvatore je pre deset godina, kao dečak, bio jedan od glavnih likova u filmu "Gomora", a pored njega i drugi glumci iz filma imali su problem sa zakonom.

Film "Gomora" nastao je po romanu italijanskog pisca Roberta Savijano i priča je o jednom ogranku italijanske mafije, Kamori. Pored filma napravljena je i uspešna televizijska serija, za koju se upravo ovih dana u Napulju, snima peti nastavak.

Uspeh filma je inspirisao lokalne trurističe organizacje koji turistima nude za 60 evra posetu mestima, siromašnim kvartovima grada, gde se radnja filma odvija.

Zbog svoga romana, u kojemu autor iznosi mnoge istinite podatke, Roberto Savijano živi pod 24 časovnom policijskom zaštitom jer mu je mafija pretila ubistvom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA