Anđelina Džoli bez šminke, u crnom od glave do pete, a ispod providne košulje - ništa

Slavna holivudska glumica uslikana u šopingu sa 16-godišnjom ćerkom Zaharom

  • 5
Anđelina Džoli

Anđelina Džoli; Foto: Profimedia/Zuma Press

Američka glumica Anđelina Džoli (45) je uslikana sa ćerkom Zaharom Pit Džoli (16) u šopingu u Kaliforniji, a tom prilikom je nosila providu košulju.

Naime, slavna glumica i jedna od najlepših žena na svetu retko izlazi iz svoje luksuzne vile, a kada to uradi uglavnom izađe u šetnju ili kupovinu sa svojom decom.

Ona i njena najstarija ćerka Zahara su ovog puta same uživale u "mama i ćerka" vremenu, a glumica je iznenadila svojom odevnom kombinacijom.

Naime, slavna Anđelina je bila sva u crnom, ali kada je izašla na sunce videlo se da ispod košulje ne nosi brushalter. Za razliku od prethodnog puta, sada joj se nisu providele bradavice i čini se kao da je nalepila nešto na njih.

Flaster ili određene silikonske nalepnice su ovog puta zaista odradile posao, pa Anđelini nije bilo neprijatno da šeta u takvoj vrsti košulje.

Anđelina je ćerku sve vreme držala za ruku, a obukla je crni "oversajz" kaput, crne pantalone i crne kožne "Rag & Bone" čizme koje koštaju 375 evra, a ceo izgled je upotpunila crnom kožnom tašnom.

Zahara je nosila sivi duks, sive helanke i crne patike sa belim đonom. Obe su nosile crne zaštitne maske na licu i držale su fizičku distancu od drugih ljudi, ali su ipak sada dosta aktivnije u javnosti, s obzirom da Anđelina sa decom uopšte nije izlazila iz vile mesecima tokom karantina zbog pandemije Covida-19.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA