6 meseci krili da su dobili sina! Timberlejk konačno otkrio ime deteta, ima veze s proročanstvom

Prinova je stigla početkom jula 2020. godine, a trudnoću i rođenje deteta čuvali su u tajnosti sve vreme

  • 1
Džesika Bil, Džastin Timberlejk, Jessica Biel, Justin Timberlake Džesika Bil i Džastin Timberlejk; Foto: Instagram/jessicabiel

Američka glumica Džesika Bil (38) i muzička zvezda Džastin Timberlejk (39) postali su roditelji drugi put u julu 2020. godine, a tek šest meseci kasnije su potvrdili vest o prinovi u porodici. 

Naime, 39-godišnji Džastin i godinu dana mlađa Džesika dobili su dečaka, a srećnu novost Džastin je otkrio u šou Elen De Dženeris. To im je drugo dete, nakon što su pre pet godina dobili dečaka koji se zove Silas.

Džastin je govoreći u emisiji otkrio kako se njihov drugi sin zove, a njegovo neobično ime iznenadilo je mnoge.

- Ime mu je Pinas, sjajan je, jako sladak i niko od nas ne spava. Ali smo veoma uzbuđeni, ne možemo biti srećniji i zahvalniji - izjavio je Džastin u emisiji.

Ime Pinas je često u Americi, hebrejskog je porekla i potiče od reči "Pinchas", što znači "proročanstvo". Elen je zatim Džastina pitala da li je nešto drugačije u odnosu na rođenje prvog sina, a on se našalio:

- Više se ne viđamo. Ne, ne, jako nam je zabavno. Silas je jako uzbuđen - izjavio je srećni tata.

Inače, sve se to dogodilo samo par meseci nakon što je u javnosti izbio skandal kada je Džastin uslikan u veoma prisnom izdanju sa koleginicom na setu.

Pevač je u novembru 2019. godine, iako je oženjen, viđen u više nego prisnom odnosu u društvu glumice Eliše Venvrajt.

Naime, njih dvoje uslikani kako piju i razgovaraju u jednom kafiću u Nju Orleansu. Džastin je bio u vidno pijanom stanju dok se mlada glumica sve vreme vrtela oko njega, a u jednom trenutku držao ju je za koleno i ruku, što je dodatno uzburkalo celu stvar. Tom prilikom nije nosio venčani prsten, a Džastin se kasnije javno izvinio svojoj supruzi.

- Trudim se budem što dalje od tračeva, ali zbog moje porodice, osećam da je važno da odgovorim na nedavne spekulacije koje su povredile ljude koje volim. Pre nekoliko nedelja napravio sam neoprostivu grešku - ali neka bude jasno - ništa se nije desilo između mene i moje koleginice. Popio sam previše te noći i kajem se zbog svog ponašanja. Trebalo je da znam. Ovo nije primer koji želim da dam svom sinu. Izvinjavam se svojoj neverovatnoj supruzi i porodici jer su prošli kroz tako sramotnu situaciju, a biću fokusiran da budem najbolji muž i otac - napisao je Timberlejk na Instagram nalogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA