"Može li svaki dan nešto da slavi, ako će da bira ovakve haljine?" Selma Hajek raspametila izgledom!

Slavna glumica u 55. godini oduševila pratioce novom fotografijom u dekoltiranoj haljini

  • 7
Selma Hajek Selma Hajek; Foto: Tanjug/AP

Meksičko-američka glumica Selma Hajek (54) je svojim izgledom u 55. godini života oduševila najvernije obožavatelje, a onda se pohvalila ogromnim brojem pratilaca na društvenoj mreži Instagram. 

Naime, slavna glumica i dalje mami uzdahe muškaraca širom sveta, a ovog puta je u zelenoj lepršavoj haljini istakla svoje veoma bujno poprsje.

Selma izgleda fantastično za svoje godine - ima savršen dekolte, uzak struk i mladoliko lice, a na dobrom izgledu joj mogu pozavideti i duplo mlađe žene.

Ona je tom prilikom nosila bisernu ogrlicu oko vrata, dok je dugu kovrdžavu kosu pustila niz ramena. Na licu je imala blagu šminku u boji kože, dok je na ušima imala biserne minđuše kojima je upotpunila izgled.

Ona je ruke podigla u vis i pokazala koliko je jaka, a zahvalila se i pratiocima na Instagramu na snažnoj podršci.

- 17 miliona pratilaca - napisala je Selma u opisu fotografije pored koje je dodala heštegove "ljubav", "zahvalna", "17" i "zeleno".

"Najbolji dekolte na sceni", "Selma, stariš kao dobro vino", "Može li svaki dan nešto da slavi, ako će da bira ovakve haljine?", "Ludo je kako izgledaš", "Izgledaš tako mlado", "Zauvek prelepa i zavodljiva", "O Bože, ne mogu da verujem kakav imaš dekolte", bili su samo neki od komentara ispod objave koju možete videti u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • T

    18. januar 2021 | 15:16

    Moze da izgleda ovako. Bogata je, ne radi u fabrici, ne koristi bus, ne lupa glavu kako sastaviti kraj sa krajem..

  • Kaca

    18. januar 2021 | 20:56

    Lako je dobro izgledati,kad ne radis nista i samo se negujes.Svi su tad lepi Aj malo prikazujte ljude koji rade i umaraju se,da vidimo onu prirodnu lepotu,jer sa ovim vasim poznatim lepoticama konstantno nabijate komplekse radnickoj klasi,koja je u vecini.Dajte nesto realnije.

  • 🏝

    18. januar 2021 | 14:14

    🍩 🍩 mi ulepšale dan !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA