Mila Jovović uslikana sa porodicom u Vankuveru i savršeni su: Ne zna se ko je lepše stilizovan

Poznata glumica je uslikana sa svojom porodicom u Vankuveru

  • 3
Milla Jovovich, Mila Jovović Mila Jovović; Foto: Profimedia/BENAROCH/Sipa Press

Holivudska lepotica srpskog porekla Mila Jovović (45) je uslikana sa svojim suprugom Polom Andersonom (55) i njihovim ćerkama u centru Vankuvera.

Naime, slavni par je odveo njihove ćerke Ever i Dašijel u šoping u Vankuveru nakon što su izašli iz karantina nakon 14 dana.

Njihova ćerka Ever (12) je pre dve nedelje otputovala sa roditeljima u Vankuver kako bi igrala svoju prvu glavnu ulogu Vendi u Diznijevom filmu "Petar Pan". S njom će se u filmu pojaviti i britanski glumac Džud Lou, a mnogi predviđaju da će film biti hit svetskih razmera.

Mila je tom prilikom nosila karirani kaput i "zvoncare" od teksasa, dok je oko vrata vezala bež pleteni šal, a obula je braon kožne čizme. Njen suprug Pol je takođe nosio karirani kaput uz sive pantalone i patike, a u ruci je nosio kesu i gurao je kolica za kupovinu.

I njihove ćerke su bile veoma stilizovane, takođe u kaputima i pantalonama, a slavni roditelji u šoping nisu poveli 11-mesečnog sina Oušijana koji je ovog puta ostao kod kuće.

Cela porodica je nosila zaštitnu masku na licu, držali su distancu od nepoznatih ljudi, a majka Mila je sve vreme držala za ruku 5-godišnju ćerku Dašijel i nisu se razdvajale.

Inače, Mila je rođena u Kijevu u porodici srpskog doktora Bogdana Jovovića i ruske pozorišne glumice Galine Loginove. Porodica je 1981. pobegla iz tadašnjeg Sovjetskog Saveza. Prvo su se preselili u London, a onda u SAD. Na kraju su dom izgradili u Los Anđelesu, gde Mila i danas živi.

Brojni članovi moje porodice su se borili u Drugom svetskom ratu. Ovo je fotografija moje bake Tatjane Popov, koja je bila medicinska sestra na prvoj liniji obrane kada je imala samo 16 godina. Do svoje 18. godine marširala je kroz brojne grozote sve do Berlina. Sve to su njene medalje koje je sačuvala moja majka - rekla je jednom prilikom.

Njen suprug Aleksander Loginov se takođe borio u ratu, kao i moj deda po ocu, Bogdan Jovović, koji se borio u redovima jugoslovenskih partizana. Moglo bi se reći da dolazim iz porodice boraca i revolucionara, a jako sam ponosna na to odakle dolazim i na sve te ljude - obrazložila  je Mila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA