≫ 

Slavna zavodnica u 37. godini pokazala obline iz nikad bližeg ugla: Vreliju fotku možda i nema

- Moram da živim negde gde se leto nikada ne završava. Gde to može biti? - upitala je lepa Izabel

  • 0
Izabel Goulart Lepa Izabel / Foto: Instagram/izabelgoulart

Brazilska manekenka i bivši Viktorijin anđeo Izabel Gular (36) je objavila novu fotografiju na svom Instagram profilu kojom je ubrzala puls mnogih muškaraca.

Naime, zanosna manekenka je objavila fotografiju svoje guze iz nikad bližeg ugla i izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Ona na slici pozira u zelenim tangama i roze gornjem delu kupaćeg kostima, a palčevima je dodatno podigla gaćice kako bi istakla svoje obline. 

Može se videti koliko je Izabel pocrnela s obzirom da se celo leto 2020. godine sunčala u Evropi, a zatim je čim su krenuli hladniji dani, nastavila da uživa u toplim sunčanim danima u rodnom Brazilu.

Ona je istakla svoj bronzani ten, kao i razliku u boji ispod bikinija, a može se videti da bivši Viktorijin anđeo nema ni trunku celulita ili viška sala.

- Moram da živim negde gde se leto nikada ne završava. Gde to može biti? - upitala je lepa Izabel i dobila različite savete, poput da se odseli u Australiju, na Ekvador ili u Portoriko.

Na ovoj objavi je prikupila preko 36.000 lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 4,6 miliona pratilaca.

"Predivna", "Gde si nabavila taj kupaći kostim, jako ti lepo stoji", "Brutalno izgledaš", "Kakva guza, mjau", bili su samo neki od komentara njenih pratilaca.

Poznato je da je Izabel u treningu skoro svakog dana, ali joj društvo već nekoliko meseci ne pravi verenik Kevin Trap (29) koji profesionalno igra fudbal u Nemačkoj. Fotografiju Izabeline guze iz nikad bližeg ugla pogledajte u galeriji, nalazi se poslednja u nizu!

Video: Ovaj bikini je samo za najhrabrije žene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA